Brazil od igrača koji ne idu u Katar može složiti strašnu reprezentaciju

Foto: EPA-EFE

BRAZILSKI izbornik Tite objavio je u utorak popis igrača koje vodi na Svjetsko prvenstvo u Katar. Na društvenim mrežama dijelile su se snimke igrača koji su dobili poziv i njihovih burnih proslava, a bilo je i onih koji su teško podnijeli činjenicu da neće vidjeti Katar.

Nije bilo iznenađenja

Prevelikih iznenađenja na Titeovom popisu nije bilo i Brazil u zastrašujućem sastavu stiže na SP na kojem će u skupini igrati sa Srbijom, Švicarskom i Kamerunom. Predvode ga Eder Militao, Casemiro, Paqueta, Neymar, Vinicius i Raphinha, a na Titeovom popisu nema puno brazilskih zvijezda od kojih bi se mogla složiti zastrašujuća reprezentacija

Brazilski izbornik nije našao mjesta za Arsenalova stopera Gabriela, bekove Renana Lodija i Emersona Royala, kao ni za Philippea Coutinha, Roberta Firmina i najveću zvijezdu brazilske lige Gabriela Barbosu.

Gabigol i Firmino jako dobri

Popularni Gabigol zabio je ove sezone 29 golova u 62 nastupa u svim natjecanjima i bio je ključan igrač u osvajanju Copa Libertadoresa. Roberto Firmino odigrao je do sad 55 utakmica za reprezentaciju, ove sezone je jako dobar u Liverpoolu, ali i on je ispao iz aviona za Katar.

Joelinton također igra jako dobru sezonu u preporođenom Newcastleu kao i njegov klupski suigrač Bruno Guimaraes. No, Tite se nije odlučio ni za jednog od njih te će na Svjetsko prvenstvo odvesti tek šest veznih igrača.

Pročitajte više