Pogledajte ludnicu u Philadelphiji: Šarićeva momčad slavila košem u zadnjoj sekundi

Screenshot (Youtube)

RUSSELL WESTBROOK nastavlja nizati triple doubleove, sinoć je u pobjedi Oklahoma City Thundera od 103:95 nad Memphis Grizzliesima zabio 24 koša, ugrabio je 13 skokova i upisao 12 asistencija te tome dodao dvije ukradene lopte i jedan blok.  
 
To mu je 18. triple double ove sezone i 55. u karijeri i mu nedostaju još četiri da na petom mjestu svih vremena u NBA pretekne legendarnog Larryja Birda. Cijelu prošlu sezonu Westbrook je upisao 18 triple doubleova,a taj je rekord držao od 1982./82 Magic Johnson.    
 

 
Victor Oladipo mu je pomogao sa 16 pogodaka te Enes Kanter sa 19 pogodaka i 13 skokova. Kod Memphisa najbolji je bio Mike Conley sa 22 pogotka.
 
Philadelphia 76ers su pogotkom T.J.McConnela s 98:97 pobijedili New York Knickse. Knicksi su vodili s košem razlike kada je Kristaps Porzingis promašio tricu šest sekundi prije kraja, a T.J. McConnell je pucao preko Carmela Anthonyja i donio svojoj momčadi pobjedu.
 

 
New York je u drugoj četvrtini vodio sa čak 17 koševa, ali je Philadelphia zahvaljujući seriji od 15-3 zatvorila prvo poluvrijeme a zatim počela treću četvrtinu serijom od 13-4.  Knicks su opet uspjeli stvoriti prednost i to od 11 koševa prije nego su se Sixersi opet trgnuli na kraju.  
 
Joel Embiid je predvodio Philadelphiu sa 21 pogotkom i 14 skokova. Dario Šarić je odigrao 21 minutu i zabio tri koša te ugrabio isto toliko skokova. Kod Knicksa najučinkovitiji je bio Anthony sa 28 pogodaka, dok je Derrick Rose dodao 25.
 
Orlando Magic je u gostima izgubio od LA Clippersa što im je drugi poraz u četiri večeri u Staples centru nakon što su ih u nedjelju nadigrali LA Lakersi. Sinoć su ih Clippersi svladali sa 105:96. Predvodio ih je Aaron Gordon koji je utakmicu završio sa 28 koševa od čega su četiri trice.
 
Orlando je vodio s pet koševa nakon prve četvrtine i sa dva koša u zadnjih 12 minuta, ali su ih onda u zadnjoj četvrtini nadigrali J.J. Redick, čiji je učinak sinoć bio 22 koša te Maurice Speights koji je zabio tri trice u tom zadnjem dijelu utakmice.
 
Mario Hezonja je na terenu proveo 12 minuta bez učinka, dok Damjan Rudež nije uopće ulazio u igru. 
 

Pročitajte više