Pogledajte Modrićevu majstoriju s treninga. Real se njom hvali na društvenim mrežama

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ konkurirat će za nastup u današnjoj utakmici Real Madrida na gostovanju kod Real Sociedada. Kapetan hrvatske reprezentacije bio je starter Reala u zadnje dvije ligaške utakmice. Madrid ih je igrao protiv Mallorce i Barcelone, a u ovoj posljednjoj, najvećoj za španjolski nogomet, Modrić je svih 90 minuta odigrao i kao kapetan tima.

Hoće li mu Carlo Ancelotti dati priliku od prve minute i danas, znat će se u večernjim satima, no Modrić djeluje spremno i raspoloženo. Hrvatska ikona Reala igra možda svoje posljednje utakmice za Real s kojim je pod ugovorom do kraja sezone. Iako španjolski mediji navode mogućnost da mu klub produži ugovor za još jednu sezonu, o tome zasad nije bilo nikakvih službenih informacija.

Važna uloga Modrića u posljednjim utakmicama

A da je spreman za to, Modrić je dokazao povezavši nekoliko utakmica nakon kojih je dobio pohvale španjolskih medija i Realovih navijača. Uz dobre igre u ligaškim susretima, važan je bio i za prolazak kluba u polufinale Lige prvaka protiv Manchester Cityja. Španjolski mediji pišu da bi bila šteta da 38-godišnjeg Modrića ne gledamo i sljedeće sezone na Santiagu Bernabeuu.

I Real se često pohvali s njim i njegovim potezima. Isto je i sad kad je na društvenim mrežama objavio njegov gol s treninga postignut nakon udarca vanjskim dijelom noge izvan šesnaesterca. Madridski klub tu je majstoriju objavio na društvenim mrežama tako da je označio Modrića i uz njegovo ime stavio tek dva emojija kometa.

 

Pročitajte više