Pogledajte "pokušaj ubojstva" zbog kojeg je centar Lakersa suspendiran pet utakmica

PET utakmica sljedeće sezone Los Angeles Lakers odigrat će bez centra Andrewa Bynuma koji je suspenziju zaradio zbog namjernog i grubog prekršaja nad J.J. Bareom.

Podsjetimo, Bynum je zaradio isključenje nakon što je laktom prizemljio braniča Dallas Mavericksa u nedjeljnoj utakmici konferencijskog polufinala play-offa Zapada, koju je Dallas pobijedio 122:86, te se s ukupnih 4:0 plasirao u konferencijsko finale.

Uz to što su igrali nedopustivo loše, Lakersi su se fizičkim nasrtajima na suparnike pokazali kao još gori gubitnici. Na kraju utakmice je prvo Odom ragbijaškim startom srušio Nowitzkog, a odmah poslije je Bynum brutalno laktom opalio Bareu dok je ovaj sam poentirao pod košem.


S dodatnih 25 tisuća dolara Bynum je kažnjen jer je parket napustio bez dresa kojega je skinuo po isključenju.

I prije no što je saznao za kaznu Bynum se ispričao zbog učinjenog: "Želio bih reći da mi je žao zbog onoga što sam napravio. Taj moj postupak ne opisuje ono što jesam, ono što predstavljaju Lakersi i njihovi navijači. Najvažnije i prije svega ispričavam se Barrei. Drago mi je što nije ozlijeđen. Pogledao sam snimku nakon utakmice i posramio se svog poteza. Bio je zastrašujuć i mogu samo obećati da se neće nikada ponoviti.

Pročitajte više