Pogledajte prekid u Našicama. Delegat na podu, Vujović urla na suce

Screenshot: MAXSport

PRVI ovosezonski derbi u Ligi za prvaka između Nexea i Zagreba, koji se igrao u Našicama, prekinut je sedam sekundi prije kraja prvog poluvremena nakon što je igrač Nexea Marko Bezjak srušio delegata Antu Josića tako što ga je u prolazu udario ramenom u leđa. Zagreb je u tom trenutku vodio 16:9.

Do incidenta je došlo dok su igrači Nexea protestirali zbog odluke sudaca Juranovića i Mrvice, koji su poništili pogodak Fahrudina Melića i umjesto toga dosudili sedmerac za domaće. Jedan od najžešćih u protestima bio je upravo 37-godišnji Slovenac Bezjak, koji je na traženje delegata Josića dobio dvije minute isključenja. Dok je napuštao teren, zabio se u Josića. Tu situaciju možete pogledati u sljedećem videozapisu.

Fotografi su, pak, zabilježili trenutke u kojima Josić u suzama napušta teren uz pomoć liječnika, kao i pobješnjelog trenera Nexea Veselina Vujovića u raspravi sa sucem. Pokušao ga je umiriti Zagrebov menadžer Božidar Jović. 

Josića su liječnici odveli u svlačionicu kako bi mu ukazali pomoć, a otprilike pola sata nakon incidenta službeni spiker objavio je da je susret i definitivno prekinut. Budući da je utakmica završena napadom na službenu osobu, očekuje se da će pobjeda biti dodijeljena Zagrebu.

Pročitajte više