Golčine s 25 metara, sjajni potezi. Pogledajte show mladića koji idu u Chelsea i Real

Foto: Profimedia

SINOĆ je aktualni brazilski prvak Palmeiras u utakmici trećeg kola skupine F Cope Libertadores pobijedio rezultatom 3:2 na gostovanju kod ekvadorskog Independiente del Vallea u Quitu. Fokus južnoameričke javnosti bio je na nastupu četvorice sjajnih mladih igrača koji su apsolutno opravdali visoka očekivanja.

U redovima domaćina igra 16-godišnji Kendry Paez, koji je već dogovorio transfer u Chelsea, a kod gostiju je glavna zvijezda godinu dana stariji Endrick, koji će na ljeto otići u Real Madrid i već je član A-reprezentacije Brazila. Uz njih dvojicu, nastupe s klupe upisala su još dva Palmeirasova dragulja, 17-godišnji Estevao i 18-godišnji Luis Guilherme.

Prvu majstoriju izveo je Paez, najmlađi igrač na terenu, koji je u 12. minuti zabio spektakularan gol za vodstvo Independientea, a u 38. minuti asistirao je za 2:0.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PAEZOV GOL

U nastavku su Brazilci ipak došli do preokreta koji je počeo Endrickovim golom glavom u sudačkoj nadoknadi prvog dijela.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ ENDRICKOV GOL

Izjednačenje je donio Lazaro u 81. minuti, a za konačnu pobjedu zabio Luis Guilherme odličnim udarcem iz daljine, tinejdžer je nešto ranije ušao s klupe.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL ZA POBJEDU

Pročitajte više