Pogledajte što je Messijev zaštitar učinio dječaku koji je utrčao na teren

Screenshot: Twitter

INTER Miami je unatoč povratku Lionela Messija izgubio kod kuće od Cincinnatija 1:0 i tako ostao bez šanse da se plasira u play-off MLS-a, što čak otvara malu mogućnost Argentinčeva povratka u Barcelonu na posudbu u proljetnom dijelu sezone.

Messi se već neko vrijeme muči s ozljedom, odnosno zamorom mišića, zbog čega je u posljednjih mjesec dana nastupio samo jednom. Sinoć je ušao u igru u 55. minuti, ali nije uspio pomoći Interu da dođe do pobjede koja bi ga ostavila u igri za play-off.

Dječak utrčao u teren i jurio prema Messiju

Nakon utakmice jedan je mladi navijač utrčao u teren i jurio prema Messiju, ali njegov vjerni zaštitar spremno je dječaku presjekao put i zaustavio ga. Na opće iznenađenje, nakon toga ga nije izveo s terena, nego ga je ipak odveo do njegova idola, koji mu je priuštio trenutke za pamćenje. Nije dobio samo selfie nego i potpis na dres koji je nosio.

Dio javnosti oduševljen je potezom Messija i njegova zaštitara koji su dječaku ispunili san, ali drugi upozoravaju da su napravili opasan presedan koji će samo ohrabriti i druge da pokušaju isto, kako djecu koja žele dotaknuti idola tako i one manje dobronamjerne.

Pročitajte više