Pogledajte zašto se Dončić naljutio na navijača poslije utakmice

Foto: Profimedia

LUKA DONČIĆ ubacio je 29 koševa, imao deset skokova i četiri asistencije, no Dallas Mavericksi izgubili su domaću utakmicu od Los Angeles Clippersa. Dvoboj dviju momčadi koje se bore za ulazak u doigravanje Zapadne konferencije otišao je na stranu tima iz Kalifornije, a bilo je 112:98.

Više od 20 poena za Dallas ubacili su i Tim Hardaway Jr. (22, osam skokova) te Spencer Dinwiddie (21, pet asistencija), no nitko od njih nije uspio povući svoju momčad u posljednjoj četvrtini. U nju se ušlo pri rezultatu 79:79, a potom su Clippersi stigli u prednost koju nisu ispuštali sve do samog kraja. Osim s napadom Clippersa, Dončić je imao problema i s navijačima pa je tako reagirao u trenutku kad je išao u svlačionicu nakon utakmice.

VIDEO: Arena Sport

Clipperse su do pobjede vodili Kawhi Leonard s 30 koševa i devet skokova, Paul George s 21 poenom i šest uhvaćenih lopti te Norman Powell koji je utakmicu završio s 19 koševa. Ivica Zubac odigrao je 23 minute, imao šut 2/6 iz igre i 2/2 s crte slobodnih bacanja te je za pobjedničku momčad postigao šest poena. Imao je i devet skokova.

 

Pročitajte više