FEN

Pokrajac izgubio od Kite, sudac prekinuo borbu nakon 40 sekundi

Screenshot: Youtube

IGOR POKRAJAC izgubio je od Michala Kite nakon 40 sekundi borbe u prvoj rundi sudačkim prekidom. Borba je održana u sklopu novonastala poljske MMA promocije FEN.

Hrvatski borac, a nekad i UFC-ov, izdržao je 40 sekundi borbe, nakon čega je sudac bio prisiljen označiti kraj. Službeno je poraz upisan u 37. sekundi tehničkim nokautom.

Sudac nije imao izbora

Nakon niza udaraca Pokrajac je napravio korak unatrag i pokušao middle kickom pogoditi Kitu, ali on mu je uhvatio nogu i srušio ga na pod.

Kad su se našli na podu, Kita je serijom udaraca nokautirao Pokrajca, a sudac je prekinuo borbu i tako je hrvatski borac upisao poraz u nastupu za novu promociju.

Hrvatski borac s najviše nastupa u UFC-u

Podsjetimo, The Duke Pokrajac je nekadašnji Cro Copov sparing partner i hrvatski borac s najviše nastupa u UFC-u, a u najjaču svjetsku MMA promociju došao je nakon Mirka Filipovića.

Prvu borbu među elitom odradio je još 2009. godine i skupio 4 pobjede i 8 poraza. Ukupno je u karijeri imao 42 meča, a pobijedio je u 28, uz 14 nokauta i 10 submissiona. Upisao je i 14 poraza, posljednji upravo ovaj protiv Kite.

Pročitajte više