Pola dvorane ostalo bez svjetla, prekinut dvoboj New Jerseyja i Tampe

UTAKMICA NHL lige između hokejaša New Jersey Devilsa i Tampa Bay Lightninga u noći s petka na subotu prekinuta je sredinom druge trećine zbog problema s rasvjetom u dvorani Prudential Centra.

Domaći Devilsi su u trenutku zaostajali 3:0, a nakon što su tehničari skoro dva sata pokušavali otkloniti kvar zbog kojeg je jedna polovica dvorane ostala bez rasvjete, donesena je odluka da se utakmica odgodi.

Buffalo Sabresi slavili su nad Toronto Maple Leafsima 3:2 dvama golovima 19-godišnjeg braniča Tylera Myersa, dok je vratar Ryan Miller skupio za sebe rekordnih 48 obrana. U desetoj uzastopnoj pobjedi Sabresa protiv Maple Leafsa i njihovoj šestoj uzastopnoj pobjedi općenito gledano zabio je i Tim Kennedy.

Za Maple Leafse, kojima je ovo bio četvrti poraz u zadnjih pet susreta, golove su zabili Matt Stajan i John Mitchell.

U najefikasnijoj utakmici večeri Dallas Starsi su na domaćem ledu savladali New York Islanderse 4:3 golom brada Richardsa krajem druge trećine, čime su prekinuli niz od tri uzastopna poraza. Spomenimo da se na golu Islandersa nakon više od godinu dana pauze zbog ozljede koljena vratio američki 28-godišnji vratar Rick Di Pietro, te je skupio 24 obrane.

NHL liga, petak:

Carolina – Colorado 2:1

Buffalo – Toronto 3:2

Dallas – NY Islanders 4:3

Calgary – Columbus 2:3

New Jersey – Tampa Bay (odgođeno)

Pročitajte više