Pomirba Saida i Kahline uz razmjenu dresova nakon incidenta na Poljudu

UOČI utakmice Gorice i Hajduka dresove su razmijenili domaći golman Kristijan Kahlina te gostujući napadač Said Ahmed Said.

To je, ujedno, službena pomirbena gesta nakon sramotnog ispada Saida 20. kolovoza kada su se ove dvije momčadi susrele na Poljudu.

Podsjećamo, Said je bio frustriran jer je pogodio stativu, žurno je krenuo po loptu, no Kahlina mu se našao na putu pa ga je Hajdukov ofenzivac udario glavom u glavu. Za to je Said dobio četiri utakmice kazne.

Kasnije se ispričao.

"Bio sam nervozan zbog cijele situacije, u tom trenutku gubili smo 2:0, Gorica je imala loptu dok je njihov igrač ležao na travnjaku, međutim nisu je izbacili izvan igre. Nakon toga očekivali su od nas da to napravimo nakon što je lopta došla u naš posjed. Kada nisam to napravio, četvorica igrača su me okružila, vikali su i psovali, a vratar me zagrlio u trenutku kada sam htio samo što brže uzeti loptu i izvesti korner. Nije me puštao i napravio sam to što sam napravio. Bila je to velika pogreška, ali moja reakcija posljedica je cijele te situacije. Nisam imao priliku razgovarati s vratarom Kahlinom nakon utakmice, zato mu želim poruku isprike poslati ovako javno. Jako žalim što je uopće došlo do takve situacije. Također, ispričavam se svojim suigračima i treneru koji ne mogu računati na mene u sljedećim utakmicama", rekao je Said za službene stranice kluba.

Pročitajte više