Poslušajte: Modrića iznervirali novinari, bez komentara na ostanak

DANAS sigurno najtraženija osoba u Hrvatskoj, Dinamov kapetan Luka Modrić, koji će unatoč zanimanju najboljih europskih klubova ostati u zagrebačkom klubu, nije bio raspoložen za razgovor s novinarima.

Snimka je objavljena u emisiji zadarskog Novog radija Treće poluvrijeme urednika Valentina Matešića, a dobili smo je zahvaljujući pomoći kolega sa ZadarSporta.

boomp3.com

Luka Modrić odmara se u rodnom Zadru, a danas se uputio na misu u zadarsku katedralu, gdje su ga zaustavljali novinari. Luka je, međutim, ostao zakopčan do grla, a sve što su novinari mogli čuti bilo je da su nepristojni.

"Ja sam na odmoru. Neću vam ništa odgovarati." - rekao je Modrić.

Na daljnje inzistiranje novinara nastavio je odbijati bilo kakav razgovor: "Ma, zamisli ovo. Da ste pristojni ja bih vam dao odgovor, ali ovako nema šansi. Došli ste tu ispred crkve... Pusti me bar u crkvi na miru. Šta glumiš, ne možete shvatit da neću ništa reći?".

"Na odmoru sam, i neću ništa pričat. Sve ću reći kada dođe vrijeme. Razumijem da radite svoj posao, ali neću ništa reći" - ponavljao je Luka.

Novinari su Luku molili samo za odgovor na pitanje je li zadovoljan ostankom u Dinamu, te je nakon upornog ponavljanja pitanja kazao: "Pa rekao sam da jesam." A na konstataciju jednog novinara da ne izgleda kao da je zadovoljan, Luka je kazao: "Zato što ste me vi iznervirali".

Novinar ZadarSporta jutros je imao neugodno iskustvo kada je pokušao fotografirati oca Luke Modrića. Nakon što mu je to uspjelo ispred zgrade u kojoj Stipe Modrić živi, Lukin je otac uputio niz pogrda na račun novinara, tvrdi on te mu kazao: "Ja sam vojno lice, nemaš ti mene što slikavati, ti po zakonu mene ne smiješ slikati.".

A.H.
Foto: ZadarSport

Pročitajte više