Potez Ferdinanda i Colea oduševio realovce. Šalju im poruke i zahvaljuju

Foto: Twitter

REAL je u srijedu navečer u prvom susretu četvrtfinala LP-a u Madridu s 2:0 pobijedio Chelsea. Strijelci su bili Karim Benzema u 22. i Marco Asensio u 75. minuti. Chelsea je od 59. minute igrao s deset igrača nakon što je pocrvenio Ben Chilwell zbog faula kad je bio zadnji igrač obrane.

Real je ovom pobjedom došao na korak do još jednog plasmana u polufinale Lige prvaka. Real je od samog početka bio dominantan, bolji i opasniji, a Chelsea je, s obzirom na viđeno, mogao i još teže stradati.

Dan nakon utakmice španjolski mediji i navijači Reala puni su lijepih riječi za dvije engleske nogometne legende, Joea Colea i Rija Ferdinanda. Naime, slavni dvojac sinoć je bio na Bernabeuu u svojstvu stručnih komentatora BT Sporta.

No, kad su vidjeli da su organizatori stavili njihova komentatorska mjesta točno na grb Reala uz rub travnjaka, tražili su da ih se premjesti iz poštovanja prema Kraljevskom klubu. Nisu željeli gaziti po grbu.

"Coley, mislim da moramo razgovarati. Što ovo traže od nas?" pitao je kroz šalu Rio Ferdinand Colea, a ovaj mu je uzvratio: "Traže od nas da stojimo na grbu Real Madrida. Ne može ovo ovako."

Zatim su zatražili da se njihov studio premjesti, a Rio je rekao:

"Ovdje smo trebali stajati. Moramo razgovarati s organizatorima jer ovo se ne radi. Sklonit ćemo se odavde da ne stojimo na grbu", rekla je legenda Uniteda, a bivši igrač Chelseaja je dodao kako ''ne bi smjeli buditi uspavanu zvijer''.

Ovaj potez  dva velikana je oduševio navijače Real Madrida, pa su dobili ogroman broj poruka u kojima im zahvaljuju jer poštuju ime i grb Kraljevskog kluba.
 

Pročitajte više