DINAMOVI JUNIORI

Uefa objavila termin i lokaciju, poznato kada Dinamovi juniori igraju 1/4 finala LP-a

Goran Stanzl/PIXSELL

DINAMOVI juniori će utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv lisabonske Benfice igrati 18. kolovoza na stadionu Colovray u Nyonu, objavila je u četvrtak Europska nogometna federacija.

Podsjetimo, mlada momčad Dinama osigurala je mjesto na Final Eightu nakon slavlja protiv Bayerna u osmini finala. U regularnom dijelu utakmice momčadi su odigrale 2:2 pa su Modri nakon izvođenja kaznenih udaraca slavili 8:7

Utakmica protiv Benfice se trebala igrati 18. ožujka u Zagrebu, ali je zbog pandemije koronavirusa odgođena.

Uefa je odlučila završnicu juniorske Lige prvaka završiti Final Eightom u Nyonu, a danas je i službeno potvrdila termine utakmica.

Prvo će se 16. kolovoza igrati preostale dvije utakmice osmine finala između milanskog Intera i Rennesa te Juventusa i Real Madrida.

Četvrtfinalni susreti na rasporedu su 18. i 19. kolovoza. U utorak 18. kolovoza igrat će Dinamo - Benfica te Midtjylland - Ajax. Dan kasnije će igrati pobjednik susreta Juventusa i Real Madrida te pobjednik dvoboja Inter - Rennes, a u drugom dvoboju igrat će RB Salzburg - Lyon.

Polufinalni ogledi su na rasporedu 22. kolovoza, a u slučaju pobjede protiv Benfice Dinamo će igrati protiv boljeg iz susreta Ajax - Midtjylland.

Finale je 25. kolovoza.

U prvom dijelu sezone juniorsku momčad Dinama je vodio Igor Jovičević, koji je sad preuzeo prvi sastav Modrih, a njegovo mjesto je zauzeo Goce Sedloski.

 

Pročitajte više