rukomet

PPD dovodi jedno od najboljih svjetskih krila: ''Pregovori su u tijeku"

Foto: Profimedia

PPD ZAGREB stvara ozbiljnu momčad za iduću sezonu Lige prvaka. Nakon što je iskoristio izbacivanje Vardara iz Lige prvaka, hrvatski prvak dobio je pozivnicu za elitno natjecanje i očito je odlučio tamo igrati ozbiljnu ulogu. U Zagreb su nedavno stigli Slovenac Aljaž Panjtar iz Gorenja, Srbi Miloš Kos (Izviđač) i Milan Milić (Nantes), Vuko Borozan, bivši trofejni igrač Vardara, a sad je blizu dolaska i legendarni Rus Timur Dibirov.

Četvrti strijelac u povijesti Lige prvaka

Makedonski 24rakomet piše da je PPD u pregovorima s jednim od najboljih svjetskih lijevih krila u posljednjih 20 godina. Dibirov, inače četvrti strijelac u povijesti Lige prvaka, priznao je da su pregovori u tijeku i lako je moguće da nakon devet godina napusti Vardar, s kojim je uzeo dvije Lige prvaka.

Kako smo pisali, Vardar zbog financijskih problema neće igrati Ligu prvaka, pa je ponuda iz Zagreba za Rusa s makedonskom putovnicom itekako primamljiva. Za Zagreb bi 38-godišnji Dibirov bio kapitalno pojačanje s obzirom na to da je klub napustio David Mandić, koji je otišao u njemački Melsungen.
 

Pročitajte više