Prekinut nevjerojatan niz Luke "PerkZa" Perkovića i njegovog G2 Esportsa

FOTO: LoL Esports/Flickr

Luka "PerkZ" Perković i G2 Esports propustili su priliku da četvrtu sezonu zaredom završe kao najbolji tim u Europi. Tako će Kraljevi Europe prvi puta u europskom League of Legends Championship Seriesu (EU LCS) ići u doigravanje s druge pozicije.

>>Team SoloMid najbolji je američki tim u League of Legendsu

Nakon tri sezone dominacije, Fnatic je osigurao prvo mjesto u skupini A EU LCS-a i prekinuo nevjerojatan niz G2 Esportsa. Sve do sinoć bilo je nade za PerkZa i njegov tim, ali trebalo se poklopiti nekoliko stvari. Međutim, zapeli su već na prvom koraku izgubivši od tima Roccat. 
 
Skupinu B predvode H2K i Unicorns of Love koji će, ako pobjede u svojim idućim mečevima u međusobnom ogledu, odlučivati o prvom mjestu o toj skupini.
 
Ovog vikenda i službeno će završiti regularni dio ljetne sezone EU LCS-a, nakon čega slijedi doigravanje. Prvi mečevi počinju već 19. kolovoza, a 3. rujna ćemo saznati koji je najbolji League of Legends tim u Europi!
 

>>> Esport je jedan od najvećih globalnih fenomena današnjice. Nema relevantnog medija na svijetu koji ne izvještavaju o najvažnijim događanjima u esport industriji, a neke od najvećih globalnih kompanija ulažu stotine milijuna dolara kako bi na vrijeme ugrabile dio ovog brzorastućeg tržišta. Na Index Sportu pratite najnovije vijesti iz esporta, intervjue s najboljim profesionalnim gejmerima i uživajte u video klipovima i mečevima.

 

Pročitajte više