Zoran Mamić uoči Bayerna: Izgleda da ću sa Zdravkom komunicirati preko novina

Foto: Hina

DINAMO se u srijedu od 20:45 sati oprašta od ove europske sezone.
 
Na Maksimir stiže Bayern sa četiri tisuće navijača, a utakmicu s njemačkim prvakom najavili su trener Zoran Mamić i najskuplji Dinamovac u povijesti Marko Rog. 
 
Očekuje nas zadnja utakmica u europskoj sezoni, protiv najvećeg i najboljeg suparnika. Privilegija je biti u ovom natjecanju, dat ćemo sve od sebe da budemo što konkurentniji i bolji. Pa ćemo vidjeti kakav će biti rezultat", rekao je Mamić.
 
"Izvukli smo neke pouke iz Munchena"
 
U prvoj utakmici ovih klubova Bayern je slavio s 5:0, a mogao je i uvjerljivije...
 
"Izvukli smo neke pouke. Ne smijemo griješiti kao u Munchenu, gdje smo im poklonili prva tri gola. Ali, da nisu zabili u tim situacijama, vjerojatno bi u nekim drugim. Moramo biti puno kompaktniji nego tamo."
 
"Bit će nam teško, ali igramo bez opterećenja"
 
Trener Dinama svjestan je da će biti teško iako će Pep Guardiola vjerojatno dati priliku nogometašima koji su manje igrali, budući da je Bayern osigurao prvo mjesto.
 
"Imaju problema s ozljedama i kartonima, pa neće biti prema imenima u top izdanju, ali svi njihovi igrači mogu igrati na visokoj razini. Bit će nam teško. Dobro je što možemo igrati bez opterećenja."
 
"Ćorić dobro igra i dobro se ponaša, a Pjaca nije u formi"
 
Ante Ćorić i Marko Pjaca od prve minute?
 
"Ćorić je dobro igrao protiv Hajduka i jedan od najzaslužnijih za pobjedu. Dio je prve momčadi, igra i ponaša se dobro. Pjaca? Nije u optimalnoj formi, ali je mlad igrač i vjerujemo da će se vratiti onaj stari Pjaca koji je bio prevaga u velikim utakmicama."
 
"Sa Zdravkom ću izgleda komunicirati preko novina, suluda mi je ta zabrana"
 
Danas je Sud odlučio da će izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića, osumnjičenog da je oštetio klub za više od 80 milijuna kuna, pustiti na slobodu nakon što plati jamčevinu, ali da ne smije obnašati svoju funkciju u hrvatskom prvaku.
 
"Jamčevina je spremna, i nekretnine i gotovina. Zdravko će odlučiti što će biti", otkrio je novinarima Zoran, s kojim će brat Zdravko imati zabranu komuniciranja.
 
"Čini mi se suluda ta zabrana kontakta između nas dvojice ili mene i nećaka. Pa i Zdravka i njegovog sina. Izgleda da ću morati češće davati intervjue novinama, pa će on valjda preko njih meni odgovarati. Malo je neobična situacija."
 
"Tko će voditi klub? Imamo stvar pod kontrolom iako nije isto sa Zdravkom i bez njega"
 
Mirko Barišić rekao je za Index da se još ne zna tko će voditi klub dok Zdravko ne smije...
 
"Imamo stvar pod kontrolom, postoje ljudi u klubu koji moraju izvršavati svoje obveze. Nije isto sa Zdravkom i bez njega, ali nije problem što u jednom periodu neće moći vidjeti mene ili druge ljude. Moramo prvo dobiti rješenje Suda, ne znamo hoće li on morati dati ostavku ili će dobiti nekakvu suspenziju."
 
Rog: Lijepo je na onakav način pobijediti Hajduk
 
Rog je uzbuđen uoči okršaja s Bavarcima.
 
"S nestrpljenjem očekujemo tu utakmicu, vjerujemo da im se možemo bolje suprotstaviti nego u prvoj utakmici, Moramo biti spremni na sve", rekao je Rog i otkrio da momčad ima više samopouzdanja nakon pobjede u derbiju.
 
"Pobjeda nad Hajdukom nas je napunila samopouzdanjem, vratili smo se na prvo mjesto. Lijep je osjećaj na onakav način slaviti protiv Hajduka."
 
Presica Bayerna je u 16:45, 40 minuta nakon što Pep Guardiola i društvo slete na Pleso.
 
Dinamo će peti nastup u grupnoj fazi Lige prvaka završiti na četvrtom mjestu skupine F iza Bayerna, Olympiakosa i Arsenala.
 

Pročitajte više