Prije 12 godina Mamići su ga predstavili kao megapojačanje. Sad je stigao u Zadar

Foto: HNK Zadar

GORAN ZAKARIĆ (30) je novi igrač Zadra. Bivši nogometaš Dinama i Partizana stigao je na Stanove kako bi pomogao Zadranima u borbi za naslov u 3. NL Jug. Riječ je o nogometašu koji je u karijeri čak šest godina bio igrač Dinama, ali nikad nije upisao nastup za prvu momčad.

Umjesto toga, vrijeme je provodio na posudbama u Širokom Brijegu, Lokomotivi, Zrinjskom i Slaven Belupu, a nakon Dinama je od poznatijih klubova igrao za Željezničar i Partizan. Bio je i reprezentativac BiH, sakupio je 11 nastupa, a u ovom trenutku prema Transfermarktu vrijedi 300 tisuća eura.

Mamići ga najavili kao megapojačanje

Povodom ovog potpisa, valja se podsjetiti kako je Zakarić predstavljen u Dinamu kada je doveden, sada već davne 2011. godine. Braća Mamić bila su oduševljena transferom, a posebno vokalan bio je Zoran.

"Goran je potpisao sedmogodišnji ugovor za Dinamo i mi smo sretni što smo potpisali jednu od najvećih nada bosanskohercegovačkog nogometa koji je svoje kvalitete već potvrdio u jednom od najboljih klubova Bosne i Hercegovine - Širokom Brijegu", rekao je Mamić tada za službenu stranicu kluba. Iz današnje perspektive je jasno da Zakarić nikad nije opravdao epitete kojima je tada obasipan.

 

Pročitajte više