PRIJELAZNI ROK Rusi kupili Adriana, Bilić našao zamjenu za Payeta, Podolski ide u Japan

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAJNOVIJE vijesti s nogometne tržnice pratite iz sata u sat na Indexu. Zimski prijelazni rok započeo je prvim danom 2017. godine i trajat će do kraja siječnja, a sva nagađanja, sve ponude i sve transferi možete pratiti na jednom mjestu čim se dogode.

ŠESNAESTI DAN PRIJELAZNOG ROKA: 

19:45 Vodeći sastav ruskog nogometnog prvenstva nakon jesenskog dijela sezone Spartak iz Moskve angažirao je brazilskog reprezentativnog napadača Luiza Adriana iz talijanskog velikana Milana.

Financijski detalji transfera nisu objavljeni, a ruski mediji nagađaju kako se radi o milijun eura.

Luiz Adriano je ime stekao u ukrajinskom Šahtaru iz Donecka za koji je nastupao od 2007. do 2015. godine kada je prešao u Milan za osam milijuna eura.

Za milanske "crveno-crne" Luiz Adriano je ukupno sakupio 36 nastupa i šest pogodaka, ali ove sezone igrao je u samo sedam utakmica i nije se upisao u strijelce. 

18:00 WBA je poslao ponudu Hull Cityju od 13 milijuna eura za veznjaka Jake Livermorea.

17:45 Nakon više od godinu dana pauze Ronaldinho se u 36. godini vraća nogometu. Evo gdje bi trebao legendarni Brazilac da zaigra. > Opširnije

17:30 "Odluka o budućnosti Patricea Evre bit će poznata u sljedećih 10 dana. Ako ostane u Italiji to će biti Juventus. No, on bi se želio vratiti u Premier ligu", otkrio je Federico Pastorello, menadžer francuskog nogometaša. 

17:00 West Ham je odbio dvije ponude od Marsillea za Dimitrija Payeta od 23 i 28 milijuna eura. Hammersi traže 35 milijuna, koliko su spremni da ponude Swanseaju za Gylfija Sigurdssona, koji bi bio zamjena za Francuza. > Opširnije

16:30 Grčki branič Kyriakos Papadopoulos stigao je u Hamburger na liječničke preglede. Ako sve bude u redu on će do kraja sezone igrati u spomenutom klubu na posudbu iz Bayer Leverkusena.

16:00 Njemački Bild tvrdi da se Lucas Podolski oprostio od suigrača u Galatasarayu, te da će postati novi igrač - japanskog Vissel Kobea! Još uvijek nema točne informacije o detaljima transfera, no Bild rijetko kad griješi. 

 

15:30 SLUŽBENO: Espanyol je produžio ugovor s Hernanom Perezom, jednim od svojih najvažnijih igrača, do 2020. godine.

15:00 SLUŽBENO: Olympiakos je doveo Aly Cissokha iz Aston Vile. 

14:00 Filip Bradarić navodno je sve dogovorio s Fiorentinom i postat će njen igrač na ljeto. Odlični 25-godišnji veznjak bi do kraja sezone trebao ostati u Rijeci, a nakon toga otići u Firencu. Njegova trenutačna vrijednost je milijun eura. 

13:30 Novi kineski napad! Shandong Luneng Taishan lovi Ashleya Younga iz Manchester Uniteda i nudi mu 12 milijuna eura po sezoni, tvrde engleski mediji. Još uvijek nije poznato koliko je kinski klub ponudio klubu s Old Trafforda za transfer.

13:00 SLUŽBENO: Arjen Robben produžio je ugovor s Bayernom do ljeta 2018. godine, a primat će sedam milijuna eura po sezoni. Nizozemac je stigao u Munchen 2009. iz Real Madrida za 25 milijuna eura.

"Jako sam sretan što ostajem u Bayernu, koji je jedan od najboljih klubova na svijetu. Munchen je moj drugi dom i želim osvajati još titula s Bayernom", rekao je Robben.

12:30 Arsene Wenger planira dovesti igrača Milana M'Baye Nianga. No, ne u siječnju već na ljeto, jer talijanski klub ne želi razgovarati o transferu Francuza prije kraja sezone. 

12:00 Iskusni 34-godišnji branič Evertona Phil Jagielka mogao bi napustiti Everton tijekom siječnja. Njemu ugovor ističe na ljeto 2018, trenutačno vrijedi 3,5 milijuna eura, a žele ga West Ham i Sunderland.

11:30 Predsjednik Marseillea Jacques-Henri Eyraud stići će danas u London, gdje želi s West Hamom dogovoriti transfer Dimitrija Payeta.

11:00 "Mislim da bi bilo jako glupo napustiti sve ovo i otići igrati u Kini za velike novce. Mislim da niti jedan igrač Tottenhama ne razmišlja na taj način, naprotiv. Želimo ostvariti nešto veliko", rekao je napadač Harry Kane.  

10:30 Monaco i Radamel Falcao odbili su nevjerojatnu ponudu iz Kine! Francuski klub nije prihvatio 50 milijuna eura od Tianjin Quanjiana za napadača, koji je trebao primati čudesnih 35 milijuna eura po sezone, ali je rekao - ne!

10:00 Ricardo Quaresma potpisat će novi ugovor s Bešiktašem na dvije godine, uz mogućnost na još jednu. Portugalac će primati dva milijuna eura po sezoni.

09:30 PSG je spreman platiti 25 milijuna eura za igrača Wolfsburga Ricarda Rodrigueza. Toliko iznosi njegov otkup ugovora, a Francuzi se nadaju kako će lijevog beka uspjeti nagovoriti njegov bivši suigrač a sada zvijezda momčadi iz Pariza Julian Draxler. 

09:00 Iako Gerarda Deulofeua love Roma i Middlesbrough, igrač Evertona želi samo u Milan. Engleski mediji tvrde kako je bivši nogometaš Barcelona razgovarao s trenerom Ronaldom Koemanom te otkrio da želi na San Siro. Rossoneri ga žele na posudbu do kraja sezone, uz otkup na ljeto, a sada se čeka odgovor kluba s Goodisona.

08:30 Middlsebrough je ponudio Stokeu devet milijuna eura za nezadovoljnog Bojana Krkića, koji želi napustiti klub i otići Riverside. 

08:00 Pep Guardiola je tijekom ljeta otjerao Joea Harta iz Manchester Cityja te doveo iz Barcelone Claudija Brava za 20 milijuna eura. Međutim, sada engleski mediji tvrde kako je trener razočaran te kako želi dovesti novog vratara. U pitanju je Ederson iz Benfice, a koliko je City spreman ponuditi znat ćemo tijekom dana. No, Benfica želi čak 45 milijuna eura.

Pročitajte više