PRIJELAZNI ROK Halilović predstavljen u Las Palmasu, hrvatski napadač napušta talijanski klub

Foto: Twitter / Las Palmas

NAJNOVIJE vijesti s nogometne tržnice pratite iz sata u sat na Indexu. Zimski prijelazni rok započeo je prvim danom 2017. godine i trajat će do kraja siječnja, a sva nagađanja, sve ponude i sve transferi možete pratiti na jednom mjestu čim se dogode.

PRATITE 27. DAN PRIJELAZNOG ROKA 
 
21:45 SLUŽBENO: Bilić iz Hulla doveo Payetovog nasljednika. >Opširnije
 
21:00 Bournemouth želi dovesti Asmira Begovića iz Chelseaja. No, Antonio Conte govorio je o tome...
 
"Jasno nam je da situacija postoji i Bournemouth je pitao za njega, ali on je Chelseajev igrač, a ja sam jako sretan jer je on ipak ostao kod nas. Njegova posvećenost, njegovo ponašanje izvan terena... Zbog svega je Asmir jako je važan u svlačionici", rekao je Conte. 
 
"Samo ako pronađemo dobru zamjenu, Begović može otići".
 
20:30 Rakitić odlazi iz Barcelone, a razlog je Messi?. >Opširnije
 
20:00 Rekordna 2016: Na transfere potrošeno 4,79 milijardi dolara, a evo tko je najviše trošio. >Opširnije
 
19:30 VIDEO Novi Brazilac potpisao za Dinamo: "Izuzetan talent, dugo smo radili na ovom transferu". >Opširnije
 
19.00 Iako ima 38 godina, legendarni Frank Lampard ne želi završiti nogometnu karijeru.
 
"Želim još igrati. Imam nekoliko ponuda tijekom siječnja, pa ću vidjeti i donijeti odluku", rekao je engleski veznjak.
 
18:30 Iako je bio blizu odlaska u Crystal Palace, Robert Snodgrass je sada na korak od West Hama. Slaven Bilić je ponudio 10 milijuna eura Hullu za ofenzivca, a njegov klub je prinuđen prihvatiti ponudu je igrač želi postati igrač Hammersa. 
18:00 Roma želi i Emanuelea Giachherinija iz Napolija...
 
"Da, Roma je zainteresirana, no Emanuele će otići samo tamo gdje će moći igrati", rekao je njegov menadžer Furio Valcareggi.
 
17:30 Real Madrid traži 60 milijuna eura za Alvara Moratu, kojeg žele Chelsea i Arsenal. No, talijanski mediji tvrde kako se u trku uključio i Juventus, u kojem je španjolski napadač igrao od 2014. do 2016. godine.
 
17:00 Nekadašnji napadač Leccea, Fiorentine, Juventusa, Manchester Cityja, Parme Valeri Valerij Božinov neće ići na drugi dio priprema s Partizanom i napustit će srpski klub.
 
16:30 Brazilski branič Rodrigo Ely ne igra u Milanu, a njega žele dovesti Alaves i Eibar.  
 
16:00 SLUŽBENO: Roma je dogovorila s Lyonom transfer Clementa Greniera, koji će do kraja sezone igrati za rimsku momčad na posudbi, a nakon toga ga Talijani mogu kupiti za 3,5 milijuna eura.
15:30 Bivši napadač zaprešićkog Intera Ilija Nestorovski igra sjajno u Palermu ove sezone, a Makedonca na ljeto u svojim redovima želi vidjeti Napoli.
15:00 Nesuđeni hrvatski reprezentativac Gregory Sertić na meti je Marseillea, koji je ponudio Bordeauxu 1,5 milijuna eura za njega, no ponuda nije prihvaćena. 
 
14:30 Nekada veliki talent Manchester Uniteda Ravel Morrison napustio je Lazio i trenira s QPR-om, iako je još uvijek pod ugovorom s rimskim klubom.
 
14:00 Chelsea želi vratara Craiga Gordona iz Celtica, te nudi tri milijuna eura. Škotski velikan ne želi pustiti Gordona, ali on želi na Stamford Bridge.
 
13:30 SLUŽBENO: Alen Halilović stigao je iz Hamburgera u Las Palmas, za koji će igrati na posudbu do kraja sezone. Hrvat je uzeo broj 20, a španjolski klub još čeka dva igrača - Jesea iz PSG-a te Jonathana Callerija iz West Hama.
 
"Jako sam sretan zbog dolaska u Las Palmas i sviđa mi se kako momčad igra", prve su riječi Halilovića u novom klubu. >Opširnije
13:00 SLUŽBENO: Švicarski vratar Yann Sommer produžio je ugovor s Borussijom Monchengladbach do 2021. godine. 
 
12:30 Napoli je odbio ponudu Southamptona od 16 milijuna eura, plus još četiri za Manola Gabbiadinija. No, engleski klub ne odustaje - sada nudi 18 milijuna eura, dok Talijani traže 20. 
 
12:00 Još uvijek nema dogovora West Hama i Marseillea za Dimitrija Payeta, koji je odbio trenirati s rezervnom momčadi. Francuski klub nudi 29, a Hammersi žele 30,5 milijuna eura. Do dogovora bi ipak trebalo doći do kraja prijelaznog roka. 
 
11:30 SLUŽBENO: Dijete Milana Bryan Cristante stigao je u Atalantu na posudbu do kraja sezone iz Benfice. 
 
11:00 Ante Budimir vratit će se iz Sampdorije u Crotone, jer klub iz Genove želi umjesto njega dovesti Alberta Paloschija iz Atalante. 
 
10:30 Lucas Ocampos na korak je od Milana. Igrač Marseillea proveo je polusezonu u Genovi, koja je prihvatila 500.000 eura za posudbu kod Rossonera do kraja sezone, ali će konačnu riječ dati francuski klub.
10:00 Nakon samo pet mjeseci Alexandre Pato mogao bi napustiti Villarreal. Kineski Tianjin nudi Brazilcu 10 milijuna eura po sezoni, što je on navodno prihvatio, pa je ostalo samo da španjolski klub postigne dogovor s klubom čiji je trener legendarni Fabio Cannavaro. 
09:30 Wolfsburg je odbio ponudu Juventusa za Luiza Gustava. Talijanski prvak nudio je 2,5 milijuna eura za posudbu do kraja sezone, uz još 13 milijuna na ljeto, ali je njemački klub odbio takav scenarij.
 
09:00 Crystal Palace čeka Patricka van Aanholta na liječničkim pregledima. Sunderland je prihvatio ponudu od 16,5 milijuna eura.
08:30 Mladi veznjak Atalante Franck Kessie mogao bi potpisati za Romu, koja je ponudila Atalanti 30 milijuna eura, s tim što bi Kessie ostao u Bergamu do kraja sezone, a zatim stigao u rimski klub.
 
08:00 Čeka se samo službena potvrda - Branislav Ivanović šest mjeseci prije kraja ugovora napustit će Chelsea i postati novi igrač Zenita, gdje će potpisati ugovor na dvije godine, uz pet milijuna eura po sezoni.

Pročitajte više