PRIJELAZNI ROK UŽIVO Pjaca ide u Njemačku, Bayern ostaje bez viđenog pojačanja?

Foto: Getty Images / Guliver Image

DRUGI je dan zimskog prijelaznog roka, a već u prva 24 sata na transfere nogometaša je potrošeno više od 250 milijuna eura. Ludi prijelazni rok očekuje se i u HNL-u.

> Prvog dana prijelaznog roka klubovi potrošili više od 250 milijuna eura

> BESPLATNA MOMČAD ZA LIGU PRVAKA Od danas se bez odštete mogu dovesti ove igračine

Kraj drugog dana zimskog prijelaznog roka. 

CONTE NE ODUSTAJE Chelsea za braniča Juventusa ponudio 56 milijuna eura. OPŠIRNIJE

Di Marzio tvrdi: Pjaca ide u Schalke

Hrvatski reprezentativac do kraja sezone igrat će u Njemačkoj na posudbu, tvrdi talijanski ekspert za transfere Gianluca Di Marzio. OPŠIRNIJE

Goretzka ipak neće u Bayern? 

Iako navodno ima predugovor s Bayernom, Leon Goretzka jednim je potezom najavio kako bi na kraju mogao završiti na Otoku. OPŠIRNIJE

Messi zatražio od Barcelone da dovede zvijezdu Tottenhama. OPŠIRNIJE

Coutinho ipak u Barceloni, ali ne za 130 milijuna eura. OPŠIRNIJE

Marko Pjaca ide u Anderlecht?

Niz belgijskih i talijanskih portala danas prenosi informaciju kako je Anderlecht ozbiljno zagrizao za Marka Pjacu kojeg žele odmah dovesti na posudbu do kraja sezone.

Hrvatski reprezentativac tek se vratio u momčad nakon teške ozljede koja ga je izbacila s terena još prošlog proljeća. U Juveu se tek treba izboriti za minutažu, pa bi nekadašnju formu mogao potražiti u Belgiji kako bi spreman dočekao Svjetsko prvenstvo u Rusiji. U obzir dolazi samo posudba jer Juve ne želi prodati igrača kojeg su kupili od Dinama za rekordnih 23 milijuna eura. 

Dinamo: Stiže Gavranović!

Direktor Dinama Tomislav Svetina potvrdio je ono što se najavljuje još od kolovoza, Mario Gavranović napušta Rijeku i stiže na Maksimir.

Predsjednik Rijeke Damir Mišković nedavno je priznao da je nemoćan i da Gavranović može birati hoće li u Dinamo ili u inozemstvo, a čini se da je švicarski napadač odavno odlučio.

"Jedino sigurno ovog trenutka je dolazak Gavranovića", rekao je Svetina za Sportske novosti komentirajući transfere.

Gavranović bi se trebao pojaviti već na početku Dinamovih priprema u četvrtak.

Dinamo napušta napadač Angelo Henriquez, koji odlazi preko Atlantika, a još nije riješen transfer Domagoja Antolića u poljsku Legiju, iako bi do njega trebalo doći, tvrdi Svetina.

Veliki udarci za Rijeku

Loša vijest za aktualne prvake je i najavljeni odlazak još nekoliko ključnih prvotimaca. Direktor Rijeke Ivan Mance rekao je za Novi list da su najbliže realizaciji transferi Marka Vešovića (u Legiju) i Josipa Eleza (u Hannover). Na Rujevicu bi trebale stići zamjene za tri ili četiri igrača koji će napustiti klub. Mance je najavio dolazak novog napadača, desnog beka, veznjaka i stopera.

I Hajduk ostaje bez važnih igrača?

Dok su navijači Rijeke ovaj transfer očekivali i zbog njega prošle jeseni vrijeđali Gavranovića, Hajdukovi navijači strahuju da bi mogli ostati bez svog ljubimca i najboljeg igrača Ante Ercega za kojeg je zainteresirano nekoliko inozemnih klubova. Spominju se Danci, Skandinavci, Kinezi... Erceg nije jedini koji privlači menadžere na Poljud, no službenih ponuda zasad još nema.

Barcelona ne odustaje od Coutinha

I pola godine nakon što je Liverpool odbio više od 100 milijuna eura za svog najboljeg igrača, Barcelona ne odustaje od dovođenja Coutinha. Mediji širom Europe prenose vijest o novoj, bogatijoj ponudi katalonskog diva koja sada iznosi 110 + 40 milijuna eura, javlja Mundo Deportivo. No Jurgen Klopp i uprava Liverpoola i dalje odlučno odbijaju ideju o transferu.

Marca: Kepa u Realu za 20 milijuna eura

Real Madrid će u sljedećim danima predstaviti svoje novo pojačanje, vratara Kepu koji stiže iz Athletic Bilbaa. Kako piše Marca, Real će za njega platiti 20 milijuna eura, koliko iznosi klauzula za raskid Kepinog ugovora s Athleticom, i trebao bi se u najkraćem roku priključiti momčadi Zinedinea Zidanea.

Wenger: Nema ponuda za Sancheza, Özila ni Wilsherea

Na današnjoj presici Arsenala trener Arsene Wenger otkrio je da, usprkos svim glasinama, još nema ponuda za Alexisa Sancheza, Mesuta özila ni Jacka Wilsherea.

"Nismo nikoga izgubili, nitko nam se još nije javio. A ako odu, odgovorit ćemo dovođenjem igrača vrhunske kvalitete. Ali naravno da želimo zadržati najbolje igrače", rekao je Wenger.

Eduardo da Silva nastavlja u Turskoj?

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva je u novu godinu ušao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s brazilskim Atleticom. Čini se da s 34 godine još ne planira završiti karijeru jer ponude mu stižu sa svih strana.

Nakon što su ga hrvatski mediji povezali s transferom u Rijeku, u turskim medijima pojavila se informacija kako je Dudu na meti Malatyaspora.
 

 

 

 

 

 

Pročitajte više