NAVIJAČI

Proglas navijača Intera: "Mali čovjek s brojem 9 ne zaslužuje naš klub"

Foto: Gulliver / Getty Images

MAURO ICARDI definitivno je nepoželjan u Interu. Donedavni kapetan i strijelac 123 gola za klub u kojem je šest godina mora ići nakon što su navijači s Curve Nord izdali proglas za medije u kojem ga ni ne žele nazvati imenom i prezimenom. 

Umjesto toga, zovu ga Broj 9 i Mali Čovjek:

"Mali čovjek koji nosi broj 9 ne zaslužuje Inter jer nije pokazao ni minimum profesionalne korektnosti koju bi morao pokazati bilo koji zaposlenik tvrtke, niti pokazuje respekt prema dresu koji nosi. 

Broj 9 nije ličnost na kojoj se može graditi budućnost kluba kakvoj se nadamo, budućnost kojoj nije smisao pobjeda pod svaku cijenu, nego momčad sastavljena od igrača koji pokazuju poštovanju prema dresu koji nose i koji daju sve za Inter. To je sve što tražimo od igrača ovog kluba.

A navijačima Intera koji žele pobjede pod svaku cijenu, pa makar za nas igrali oni kao Mali Čovjek i Broj 9, poručujemo da se zapitaju: Znate li za slučaj nogometaša koji se pravi da je ozlijeđen, odbija igrati, smije se tijekom poraza svoje momčadi, mjesecima ostavlja suigrače na cjedilu i onda povratak u ekipu ishodi preko odvjetnika?"

Pročitajte više