Proteini.si vas poziva da se priključite izazovu i osvojite nagrade

Foto: Press

IZAZOV ide dalje. Ne brinite ako niste ništa osvojili u prvom krugu natječaja, Proteini.si ponovno nagrađuje!

Prva utakmica je odigrana! Prvi krug natječaja je zatvoren.

Čestitamo pobjednicima natječaja i zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i svojim slikama podržali Hrvatsku na Svjetskom nogometnom prvenstvu! Pobjednike prvog kruga možete pronaći ovdje.

Ako niste imali priliku osvojiti nagradu u prvom krugu, otvoren je i drugi krug natječaja.U ovom krugu možete osvojiti Proteini.si poklon bon od 100€ (proizvodi po želji), 70€ i 40€ + 3 navijačka shakera uz svaku nagradu!

Pozivamo vas da ponovno pokažete svoju kreativnost i protresete za Hrvatsku! Bez obzira što je prva utakmica prošla neriješeno, pokažimo našim igračima kako navijamo za njih i budimo im još bolja potpora u nedjelju 27.11. u utakmici protiv Kanade.

Jer sport je upornost i zabava, zar ne?

Kako bi pristupili izazovu potrebno je objaviti fotografiju na svoj instagram profil ili story na kojem prikazujete kako navijate za Hrvatsku, bilo to u navijačkom dresu ili s nekim drugim rekvizitom. Možete pozvati i prijatelje, ukućane ili uhvatiti zgodan kadar kućnog ljubimca u kockicama. Zapratite Proteini.si_hr_heretostay profil na instagramu te ga označite u svojoj objavi ili storiju uz hashtag #protresizahrvatsku.

Za izazov se možete prijaviti na Proteini.si_hr_heretostay instagram profilu, a sudjelovati možete do 28.11. kada će Proteini.si i njihov stručni žiri odabrati 3 pobjednika na temelju najkreativnije fotografije.

Sretno!

Pročitajte više