PRVA NL

Prva NL: Rudeš preokretom u 93. do pobjede, Vukovar 1991 i Solin vrlo uvjerljivi

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

NOGOMETAŠI Rudeša pobijedili su BSK 2:1 na domaćem terenu u utakmici drugog kola Prve NL, golom iz jedanaesterca u 93. minuti. Rudeš je tako ostao jedina momčad u Prvoj NL s obje pobjede na startu sezone. Gosti iz Bijelog Brda su poveli golom Pudića u 43. minuti. Preokret je uslijedio u nastavku. Prvo je Rešetar u 67. izjednačio, dok je u trećoj minuti sudačke nadoknade Tomislav Gudelj pogodio s bijele točke za tri boda Rudeša.

Bez problema je Vukovar 1991 kao domaćin svladao Jarun 4:1, s tim da su gosti kod 1:2 ostali s igračem manje. Dva gola za Vukovar 1991 je dao Josip Barišić, a po jedan Aleksić i Gonzalez. Na drugoj strani počasni pogodak je dao Bilobrk. BSK i Jarun su jedine dvije momčadi s oba poraza na startu sezone.

Uvjerljiv je bio i Solin na domaćem terenu te je u dalmatinskom derbiju nadigrao Croatiju iz Zmijavaca s 4:0. U prvom poluvremenu su zabijali Nimeli i Maganjić, a u nastavku Mamić i Vodanović. Orijent 1919 je dva puta vodio protiv Dubrave Tim Kabel, ali je završilo 2:2. Svaka je momčad postigla po jedan pogodak s bijele točke.

 

Pročitajte više