"PSIHOPATA" PRIJETI HRVATSKOM BORCU "Pičko, obrijat ću ti jareću bradicu"

Screenshot (FightChannel)

ODMAH nakon teškog poraza Luke Jelčića u Bellatoru, oglasio se najpoznatiji crnogorski MMA borac Vaso Bakočević.
 
"Psihopata" smatra da je hrvatski borac porazom u Firenci okončao svoju priču u Bellatoru i nudi mu borbu. Tvrdi da Jelčiću nudi najbolje uvjete i lovu kakvu nikad nije dobio. Uz ponudu borbe i zaprijetio je Hrvatu.
 
"Ne volim se rugati kad netko izgubi niti želim da se netko povrijedi jer sam i sam borac i znam kako je to, za mene je pobjednik tko god uđe u kavez, ali ovaj Luka Jelčić je smrad. Pokazao je koliko može trajati u najjačim organizacijama s prosječnim borcima kao što je ovaj jer, koliko se sjećam, za jednog Alda i Lamasa je rekao što oni imaju tražiti s njim, hahaha. Lukice, dobio si priliku za jedan meč u Bellatoru preko leđa tvoje ekipe, sad letiš van.
 
UFC nećeš gledati, to je svima jasno. Ja ti nudim najbolje uvjete, dobit ćeš najviše novca ikad do sada i ako me pobijediš ozbiljno ćeš se medijski probiti, to svi znaju. Skidam na 70 kg za tebe jer si pička i nećeš se boriti u drugim kategorijama, tako da samo reci kad si spreman pa da to organiziramo. Obrijat ću ti jareću bradicu, smradu", poručio je "Psihopata".
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.