Pulisic se prvi ponudio da stane na gol Milana. Trener objasnio zašto ga je odbio

Foto: Profimedia

MILAN je u subotu u 8. kolu Serie A pobijedio Genou 1:0 i vratio se na vrh ljestvice, iako je u sudačkoj nadoknadi na gol stao napadač Olivier Giroud nakon što je golman Mike Maignan isključen, a trener Stefano Pioli obavio je sve zamjene. Francuz je čak imao odličnu intervenciju u 104. minuti i spasio Milanu bod.

Jedini gol postigao je Christian Pulisic u 87. minuti, a trener Pioli nakon utakmice je otkrio da se Amerikanac hrvatskih korijena prvi ponudio stati na gol pa objasnio zašto je zadatak ipak povjerio iskusnom Francuzu.

Prenizak za gol

"Ovakvo nešto nikad nije se nije dogodilo", rekao je Pioli. "Pulisic je htio zauzeti Maignanovo mjesto, ali smo mu rekli da je prenizak, pa je Oli dobio zadatak. Puno se čudnih stvari događalo za vrijeme utakmice, znali smo da će biti teško, ali na kraju smo pobijedili zbog mentaliteta, karaktera i snage."

Milan je vodeći s 21 bodom nakon što je u osam kola izgubio samo od gradskog rivala Intera, koji mu je prva pratnja na ljestvici s dva boda zaostatka. Genoa je nakon ovog poraza 14. s osam bodova.

Pročitajte više