LAZIO - SAMPDORIA 5:1

Ranieri nakon 5:1 poraza od Lazija: Nasolit ću igrače i žive ih pojesti

Foto: EPA

LAZIO je razbio Sampdoriju 5:1 u prvoj utakmici 20. kola Serie A i ostvario 11. uzastopnu pobjedu te prišao drugom Interu na bod, a lideru Juventusu na tri boda.

Opet je briljirao napadač Ciro Immobile, koji je zabio hat-trick uz dva gola iz penala. Immobile igra sezonu karijere, a do sada je zabio čak 23 gola u prvenstvu te je uvjerljivo najbolji strijelac lige, ispred prvog pratitelja Romelua Lukakua s 14 pogodaka. 

Utakmicu je za Sky Sports komentirao Claudio Ranieri, trener Sampdorije, koji iz očitih razloga nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi. Novinari su ga pitali što čeka igrače na sljedećem treningu, a on je kratko odgovorio.

"Stavit ću na njih malo ulja, dodati soli i papra pa ih žive pojesti", rekao je Ranieri pa se osvrnuo na opsežniji komentar utakmice: 

"Ne samo da nismo osvajali prvu ili drugu loptu, nismo mogli ni do treće. Bili smo jako loši, spori u reakcijama i nismo igrali kao momčad. Bila je ovo naša najgora utakmica otkad sam ovdje. Lazio je zaslužio sve pohvale, pobijedili su i uživali u nogometu. Mi se nismo pojavili", rekao je Ranieri. 

Lazio je treći na ljestvici s 45 bodova, tri manje od vodećeg Juventusa, dok je Sampdorija s 19 bodova na 16. mjestu. Lazio ima utakmicu manje od konkurencije, a susret 17. kola protiv Verone igrat će 5. veljače u Rimu. Inter u nedjelju gostuje Lecceu (15 sati), a Juventus dočekuje Parmu u nedjelju navečer od 20:45 sati. 

Pročitajte više