RASPLET PREMIERSHIPA UŽIVO OD 16:00 Liverpool se nada senzaciji Brightona

Foto: EPA-EFE

OD 16 SATI igra se svih deset utakmica posljednjeg kola Premier lige.

Liverpool igra protiv Wolverhamptona i nada se senzaciji Brightona protiv Manchester Cityja, čime bi prekinuo 29 godina čekanja na titulu prvaka. Guardiolina momčad drži sve u svojim rukama i pobjedom će obraniti naslov prvaka Engleske i postati prva momčad nakon deset godina koja je u tome uspjela.

Svi putnici u Ligu prvaka se praktički znaju, a Arsenal još samo teoretski može osvojiti četvrto mjesto. Za početak mu treba uvjerljiv poraz Tottenhama kod kuće protiv Evertona i isto tako uvjerljiva pobjeda u gostima kod Burnleyja. Cardiff, Fulham i Huddersfield odavno su ispali iz lige.

Rezultati by SofaScore

Pobijedi li Brighton, City će u posljednje dvije sezone osvojiti ukupno 198 bodova, što je nevjerojatan rezultat, dok bi Liverpool s 97 bodova bio drugi sa samo jednim porazom u cijeloj sezoni. Postoji i luda teorija u kojoj bi prvaka odlučivala majstorica, ali to je gotovo nemoguće. City bi morao izgubiti s četiri gola razlike, a Liverpool i Wolvesi remizirati s istim brojem zabijenih golova koliko ih je City primio. Primjerice, City izgubi 4:0, a Liverpool i Wolvesi odigraju 4:4. 

Tijek susreta Brighton - City i Liverpool - Wolverhampton od 16 sati pratite na Indexu...

Pročitajte više