Real ga je platio 20 mil. eura, a odigrao je 31 minutu u La Ligi. Mogao bi na posudbu

Foto: Profimedia

TURSKI tinejdžer Arda Güler, kojeg je Real Madrid u transferu vrijednom 20 milijuna eura doveo prošle godine iz Fenerbahčea, skupio je tek 31 ligašku minutu u šest prvenstvenih utakmica u ovoj sezoni. Marca analizira njegovu situaciju.

Iako ne pokazuje emocije, to ne znači da je zadovoljan situacijom u kojoj se nalazi. Podsjeća se da je imao problema s ozljedama, dodaje da dobro trenira, a onda navodi i žestoka konkurencija koju ima u veznom redu.

Odluka na kraju sezone

Güler je na raskrižju, piše Marca i objašnjava da Carlo Ancelotti mora kombinirati momčad koja se bori za naslove u španjolskom prvenstvu i Ligi prvaka. Mora s vremena na vrijeme dati priliku za odmor najjačim snagama, a istovremeno ne smije izgubiti na snazi momčadi. Güler se zasad ne uklapa među igrače kojima će talijanski strateg ukazati povjerenje i biti siguran da mu sastav neće biti nimalo slabiji.

Podsjećajući da je protiv Mallorce trener zamijenio četvoricu i uveo igrače koje manje koristi (Lucas Vazquez, Luka Modrić, Joselu, Brahim), Marca navodi da je onima koji nisu bili korišteni ostao gorak okus u ustima. Upitno je što će biti s njim.

Pišu da još nije ovlastio svoje predstavnike da potraže klub u kojem bi mogao skupljati minutažu i iskustvo, ali da bi odluku o tome mogao donijeti na kraju sezone. Güler je pod ugovorom s Realom do ljeta 2029. godine.

Pročitajte više