REAL IZAZVAO LUDILO U KANADI Bacaju na pod fanove koji se bacaju na Zidanea

Screenshot: Youtube

BEATLEMANIJA, odnosno histerija koju su pojavom u javnosti izazivale najveće rock-zvijezde. To pada na pamet kada gledate kakav su doček Realovoj ekspediciji priredili navijači u Montrealu.

Realovu ekspediciju pred Ritz Carlton hotelom dočekalo je više stotina fanova, a frankofoni navijači, koje je par minuta ranije iz njegove limuzine pozdravio predsjednik Florentino Perez, najviše su klicali Zidaneu i Benzemi. 

Ali, njihovim izlaskom iz autobusa, skandiranje je preraslo u stampedo obožavatelja prema slavnim realovcima. Malobrojni pripadnici osiguranja nisu mogli kontrolirati svjetinu koja je potpuno poludjela kada su joj se idoli našli nadohvat ruke.
 
Organizatori Realove turneje, kao ni vodstvo hotela, očito nisu očekivali ovakvu reakciju navijača Reala, koji su se stali bacati po idolima, pa su neki od njih morali biti oboreni na pod, dok je Zidane, koji se u karijeri nagledao svega, utrčao u hotel zaprepašteno gledajući ludilo koje je Real izazvao dolaskom u Montreal.

Realovih 25 nogometaša, među kojima nisu oni koji su igrali na Euru, pa tako ni Luka Modrić (Kovačić je došao), danas će prvi put trenirati u Kanadi, gdje ostaju deset dana, a sjevernoamričku turneju nastavljaju s tjedan dana boravka u SAD-u, gdje će igrati tri utakmice, s PSG-om, Chelseajem i Bayernom.

Pročitajte više