Real ne zna što bi s trojicom igrača. Još nisu potpisali nove ugovore

Foto: Profimedia

REAL ne zna što napraviti s trojicom svojih nogometaša. To su Marco Asensio, Dani Ceballos i Nacho Fernandez. Svima na ljeto istječe ugovor, ali zasad nijedan od njih nije potpisao novi te bi se moglo dogoditi da netko od njih, ili u najgorem scenariju svi, klub napusti besplatno.

Marca piše da je Real zbog toga jako zabrinut. Španjolski velikan traži način da ih nagovori da ostanu u klubu jer Carlo Ancelotti smatra da su sva trojica zaslužili nove ugovore i mjesto u rosteru njegove momčadi. To im očito nije dovoljno pa Marca piše da Ceballos i Fernandez u pregovorima traže određene garancije koje im Real ne može ili ne želi dati. Radi se o povećanoj minutaži u sljedećoj sezoni. 

U nešto boljoj situaciji je Asensio, koji je istaknuo kako nema ništa protiv toga da bude igrač koji je stalno na rubu prve momčadi, ali nikada zapravo prvotimac. On je u pregovorima, tvrde španjolski kolege, tražio samo nešto veću plaću, a Real mu je to spreman dati. Trenutno zarađuje 9.8 milijuna eura godišnje bruto plaće pa je za očekivati da bi poboljšani ugovor iznosio preko 10 milijuna eura.

Pročitajte više