Real osramoćen zbog pregovora iza leđa argentinskog velikana: "Iznenađeni smo"

Foto:

REAL MADRID je u problemu jer bi pred pravosudnim organima mogao odgovarati za svoj najnoviji grijeh.

Veznjak River Platea Exequiel Palacios dogovorio je sve uvjete s Real Madridom i u predstojećem zimskom prijelaznom razdoblju predstavljat će kapitalno pojačanje.

Detalji su nepoznanica, kao i hoće li 20-godišnji Argentinac do konca tekuće sezone biti na pozajmici u River Plateu ili će 1. siječnja biti prezentiran u Real Madridu. Španjolski i argentinski mediji dosad su tvrdili kako će River Plate za veznjaka izrazitih radnih navika, ali i poznatog ženskaroša zaraditi oko 20 milijuna eura.

Međutim, protivno pravilima Svjetske nogometne organizacije (FIFA), Real Madrid pregovarao je s Exequielom Palaciosom bez saznanja River Platea.

Riverov predsjednik Rodolfo D'Onofrio frustrirano je Realov potez okarakterizirao kao nimalo gospodski.

"Dosad smo mislili kako su medijske spekulacije potpuna laž, ali na koncu su se pokazale potpuno istinite. Dobili smo potvrdu Palaciosovih zastupnika kako su dogovoreni svi uvjeti. Sve nas je iznenadilo da jedna institucija poput Real Madrida pregovara direktno s igračem bez našeg znanja. Nismo se nadali ovakvoj situaciji jer ovakva situacija ne sliči na povijesne veze kakve s Real Madridom imamo još od vremena Alfreda Di Stefana. Realov potez primjer je klasičnog nepoštovanja", pobješnjelo je za Marcu poručio Rodolfo D'Onofrio.

Podnese li River Plate žalbu, Real Madrid morat će se sudski braniti zbog počinjenog krimena.

Pročitajte više