LUKA MODRIĆ

Real se sutra bori za prvi trofej sezone. Modrić govorio o Benzemi pa sve nasmijao

Foto: EPA

REAL MADRID će se sutra od 21 sat boriti protiv Eintracht Frankfurta za osvajanje UEFA-inog Superkupa. Utakmica se igra u Helsinkiju, a u njoj tradicionalno igra osvajač Lige prvaka protiv osvajača Europa lige. Real je izraziti favorit, a utakmicu je u društvu trenera Carla Ancelottija i kapetana Karima Benzeme najavio i Luka Modrić (36).

Modrić: Svjetsko prvenstvo ne mijenja ništa

"Volim igrati i bolje se osjećam kada sam na terenu. Osjećam se dobro i spreman sam dati sve od sebe u svakoj utakmici", započeo je Modrić pa se dotaknuo Svjetskog prvenstva, koje će se u studenom i prosincu igrati u Kataru:

"Svjetsko prvenstvo usred sezone ne mijenja moju fokusiranost i predanost Real Madridu. Uvijek ću biti spreman i na raspolaganju treneru Ancelottiju."

O Superkupu je rekao: "Jako nam je važan. Želimo otvoriti sezonu na dobar način. Tu smo da sutra damo sve od sebe."

Modrić: Što bih htio imati poput Benzeme?

Karim Benzema postao je novi Realov kapetan nakon odlaska Brazilca Marcela. Novinari su ga upitali koju bi kvalitetu ukrao francuskom napadaču. Hrvatski kapetan sve je nasmijao odgovorom:

"Jednu kvalitetu Benzeme koju bih volio imati? Njegove golove, ha, ha. Ja ne zabijam puno. Uzeo bih sve njegove kvalitete. Kad sam došao, nisam ga dobro poznavao. Ali kad počneš igrati s njim, vidiš da je jedinstven igrač, drugačiji i impresivnog talenta", rekao je Modrić pa dodao kako godine nisu važne, nego ono što igrač radi na terenu.

Pročitajte više