REAL VIŠE NE MOŽE ČEKATI Ruši svjetski rekord za dovođenje velike Perezove želje

Foto: Guliver Image/Getty Images

REAL je u velikoj krizi. Najbolji igrači momčadi igraju ispod očekivanja, branitelj naslova za Barcelonom zaostaje već deset bodova, a nedavno je doživio i težak poraz od Tottenhama u Ligi prvaka. 
 
Europski prvak traži pojačanje koje će razbuditi momčad, a pronašao ga je u Manchester Unitedu. Florentino Perez, predsjednik Reala, odlučio je ispuniti svoju dugogodišnju želju i konačno dovesti Davida De Geu. Perez pokušava dovesti De Geu jer u njemu vidi marketinški znatno isplativiju zvijezdu od Keylora Navasa, vratara s kojim je Real pokorio Europu prethodnih sezona.
 
Prema informacijama iz Engleske, Jose Mourinho je spreman pustiti De Geu te ga učiniti najskupljim golmanom svih vremena. 
 

 
Real bi 27-godišnjeg vratara trebao platiti 70 milijuna eura, čime bi De Gea srušio svjetski rekord Edersona kojeg je Manchester City doveo prošlog ljeta iz Benfice za 39 milijuna eura.
 
Podsjetimo, De Gea je 2015. godine potpisao za Real, ali do transfera nije došlo jer su klubovi dokumentaciju u Španjolski nogometni savez poslali nekoliko minuta nakon kraja prijelaznog roka.
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Real Madrid, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag:  Real Madrid

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više