Realovci sasjekli Ronalda jer je uvrijedio suigrače: Curice, mjesto ti je u realityju, ne u nogometu!

Foto: Guliver Image/Getty Images

ČAK tri mjeseca prije kraja sezone Real je ispao iz trke za naslov prvaka Španjolske u kojoj je ionako i do sada bio tek statist. Ali, porazom u gradskom i derbiju 26. kola na domaćem terenu od Atletica (0:1), trener Zidane javno je "bacio koplje u trnje" i predao borbu za Primereu.

Jer vodeća Barcelona, koja ima i utakmicu manje, bježi mu čak devet bodova, a ono što sve realovce posebno boli je da su bez ikakve šanse za vrh ostali trećim uzastopnim domaćim prvenstvenim porazom od omraženog rivala Atletica, koji im je tako pobjegao na četiri boda razlike na drugom mjestu. Realovi jadi tu ne prestaju, jer Villarrealovom pobjedom nad Levanteom , Žuta podmornica približila mu se na samo dva boda, pa Real sada strahuje i za treće mjesto!
 
Pod teretom velikih neuspjeha zvijezde Reala pucaju, a to se najviše vidi kod najveće, Cristiana Ronalda, koji je nakon teškog poraza izjavio da bi Real bio na prvom mjestu kada bi više njegovih suigrača bilo na njegovoj razini.

 Cristiano: "I don't want to criticize the players who are playing with us but more players like Benzema of Marcelo are needed."

 
S obzirom kako je loše odigrao protiv Atletica, Ronaldu bi bilo bolje da je šutio iz barem dva razloga: Suigrače se nikad javno ne proziva i posebno ne omalovažava, a CR je u gradskom derbiju po tko zna koji put ove sezone bio nevidljiv na velikoj utakmici. 
 
Naravno, reći da Ronalda "nikada nema na velikim utakmicama" je glupost, jer dovoljno se sjetiti njegovog skora u El Clasicu, kao i Ligi prvaka, ali činjenica je ono na što smo već upozoravali: da ove sezone golgetersku statistiku bilda i iživljava se na patuljcima, dok ga na velikim utakmicama (iznimka je golčina Romi) Primere i LP nema.
 
Razumljivo je zašto su Realovi navijači poludjeli na Ronaldovo ponižavanje suigrača nakon što je još jednu ključnu utakmicu odigrao loše, pa su si na Twitteru dali oduška:

Pročitajte više