"REALOVCI SU MIŠEVI, OPET SU NAM UKRALI USRANI PENAL" Bayernov as ogorčen novom krađom

Foto: Instagram

OBILJEŽIO je obje utakmice protiv Reala u četvrtfinalu Lige prvaka prošle sezone, ali propustio je polufinalne mečeve koje je Bayern s istim protivnikom igrao i izgubio (1:2, 2:2) ovih dana.

Arturo Vidal, kojeg Nijemci zbog žestine zovu "Ratnik", sjajni veznjak što utakmice propušta samo zbog težih ozljeda ili češće kartona, prije dva tjedna na treningu prvaka Njemačke izvrnuo je desno koljeno. I to upravo nakon povratka treninzima i ozljede koljena na prvoj utakmici četvrtfinala LP-a kod Seville, kad je morao iz igre u 36. minuti i zbog čega je propustio četiri utakmice.
 
Vidal je u 124 nastupa za Bayern postigao 22 gola i namjestio 18. Ali u manje od tri sezone zaradio je 30 žutih kartona te jedno isključenje zbog dva žuta kartona na istoj utakmici. 
 
Dogodilo se to na uzvratu četvrtfinala LP-a prošle sezone kod Reala. I tada je Bayern izgubio prvu utakmicu u Münchenu 1:2, a jedini gol za domaćina postigao je upravo Vidal. Ali u uzvratu, pri vodstvu Bayerna 2:1, dobio je drugi žuti pet minuta prije kraja regularnog dijela. 
 
Bez njega je Bayern u produžecima primio čak tri gola i ispao.
 
Druga poveznica s prošlogodišnjom uzvratnom utakmicom nokaut faze LP-a između Reala i Bayerna u Madridu bezočno je navijanje sudaca za domaćine. Ono što je lani radio Viktor Kassai, sada je ponovio Cuneyt Cakir i tako pomogao Realu da dođe do 2:2 i prolaska. 
 
Temperamentni Vidal bio je, naravno, ogorčen sudačkom reprizom, a bijes zbog toga pokazao je na Instagramu. 
 
Prvi put to je napravio kad suci nisu vidjeli Marcelovo igranje rukom u kaznenom prostoru Reala. "Opet usrani penal!" napisao je Vidal i priložio snimku situacije. 
 
Na kraju utakmice na njegovu udaru našli su se igrači Reala. Objavio je sliku kako slave prolazak u finale i to popratio komentarom "Miševi!".

Pročitajte više