Realovi igrači slavili su polufinale LP-a, pogledajte što je tad radio junak susreta

Foto: Profimedia

VELIKO slavlje nastalo je među igračima Real Madrida nakon eliminacije Manchester Cityja i plasmana u polufinale Lige prvaka. Real je nakon jedanaesteraca u uzvratnoj utakmici četvrtfinala slavio na Etihadu, a jedan od junaka ogleda bio je Antonio Rüdiger. On nije sudjelovao u grupnom slavlju ekipe na terenu.

KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ RÜDIGEROVO SLAVLJE

Rüdiger je, nakon što je Andriju Luninu otkrio stranu na koju će Mateo Kovačić pucati penal, bio posljednji izvođač za Real. Nakon dobrog savjeta svom golmanu prevario je suparničkog i povukao svoju momčad u 17. polufinale Lige prvaka. Ni jedna momčad nema više poluzavršnica od Reala.

Potrčao u slavlje s navijačima

U trenucima u kojima je momčad bila zagrljena u proslavi i kad je Luka Modrić u euforiji skakao na leđa svojih suigrača, a dio njih trčao kako bi se priključio slavlju, Rüdiger je imao drugačije planove. Othrvao se iz zagrljaja suigrača i u punom sprintu preko više od polovice terena krenuo na suprotnu stranu.

Na polovici trka okrenuo se prema suigračima i napravio potez rukom da ga slijede. Završio je među navijačima Reala, a ostatak tima ubrzo je potrčao za njim. Madridska momčad će u polufinalu igrati protiv Bayerna.

Pročitajte više