Record: Ronaldo zaprijetio odlaskom iz reprezentacije! Portugal: Nije istina

Foto: EPA

CRISTIANO RONALDO je propustio jučerašnji trening Portugala na kojem su vježbe odrađivali igrači koji jučer protiv Švicarske nisu bili u početnoj postavi. Umjesto toga Portugalac je inzistirao na tome da odmah krene s vježbama u teretani, baš kao i svi ostali prvotimci.

Podsjetimo, Portugal je prije dva dana sa 6:1 razmontirao Švicarsku u osmini finala, a Ronaldo je većinu utakmice odgledao s klupe. Umjesto njega je susret u vrhu napada započeo 21-godišnji napadač Benfice Goncalo Ramos, koji je zabio tri gola i namjestio jedan.

Nije mu sjela klupa

Portugalski Record danas javlja da je došlo do potpune eskalacije odnosa između Ronalda i izbornika Fernanda Santosa te da je Ronaldo zaprijetio da će napustiti reprezentaciju i vratiti se u Portugal. To se dogodilo tijekom razgovora u kojem je Santos priopćio Ronaldu da neće biti u prvih 11 protiv Švicarske.

Ipak, Ronaldo se nakon nekog vremena ohladio i odustao od odlaska iz reprezentacije, ali ga sada protiv Maroka čeka ista sudbina. Izvjesno je da će ga Santos ponovno ostaviti na klupi, a Record piše da bi to onda mogao biti konačan kraj Ronalda u reprezentaciji.

Javili se Portugalci

Sada se oglasio i Portugalski nogometni savez. "Vijesti koje su danas objavljene tvrde da je Cristiano Ronaldo u razgovoru s izbornikom Fernandom Santosom zaprijetio da će napustiti reprezentaciju Portugala i otići iz Katara. Portugalski nogometni savez ovim putem želi pojasniti kako kapetan naše reprezentacije ni u jednom trenutku nije prijetio napuštanjem Katara", navode pa dodaju:

"Svaki dan koji Ronaldo provede u reprezentaciji je jedinstven po razini posvećenosti i profesionalizma koju demonstrira, njegova posvećenost reprezentaciji nikad nije bila upitna. Svoju posvećenost je demonstrirao i na utakmici sa Švicarskom. Svi smo usmjereni prema tome da ovo Svjetsko prvenstvo bude najbolje koje je Portugal ikad odradio."

Pročitajte više