Redknapp dovodi Kranjčara u najgoru momčad svijeta? "Iskopat ćemo Niku"

Foto: Profimedia

NIKO KRANJČAR (39) trenutno radi kao pomoćni trener u juniorskoj reprezentaciji Hrvatske, a igračku karijeru završio je 2018. kao igrač škotskog Rangersa. U karijeri je igrao za Dinamo, Hajduk, Portsmouth, Tottenham, Dinamo Kijev, QPR i New York Cosmos, a za Hrvatsku je u 81 utakmici zabio 15 golova.

Redknapp obožava Kranjčara

U klupskoj karijeri najviše surađivao s legendarnim engleskim trenerom Harryjem Redknappom (76), koji ga je doveo u Portsmouth 2006. godine iz Hajduka. Surađivali su potom u Tottenhamu, a onda i u Queens Park Rangersima. Redknapp je sada pred novim izazovom.

Želi pomoći velškoj niželigaškoj momčadi Cwm Albiona da počne pobjeđivati i da ne bude najgora momčad. Taj je klub primio gol u svakoj utakmici u posljednjih deset godina i među fanovima je poznat kao najgora nogometna momčad svijeta.

Redknapp je obećao da će pokušati dovesti svog miljenika Niku Kranjčara, ali i još neka poznata imena: "Kada su me pozvali, nisam znao što da očekujem. Momčad ima gol-razliku od minus 191 i to mi je zapalo za oko."

"Iskopat ćemo Niku i vratiti ga na teren"

"Ipak, nakon sastanka s momcima vidio sam posvećenost. Iskopat ćemo Niku Kranjčara i vratiti ga na teren. Dovest ćemo nekoliko jakih imena", rekao je Redknapp pa se oglasio na društvenim mrežama s isprikom supruzi Sandri. "Oprosti, ostao je još ovaj posao. Idem pokušati preokrenuti sudbinu ovog kluba. Ovo mi je najteža zadaća."

Njegov rad bit će zabilježen u showu Specsavers najbolji-najgori tim, a iz kluba su istaknuli veliko zadovoljstvo što im dolazi trener koji je u karijeri vodio West Ham, Bournemouth, Portsmouth, Southampton, Tottenham, QPR, Birmingham i reprezentaciju Jordana. U mirovini je šest godina, a posljednji posao mu je bio u Birmingham Cityju.

Pročitajte više