Rekkles ostaje vjeran Fnaticu, potpisao je novi trogodišnji ugovor

Foto: Riot Games/LoLesports 

ZVIJEZDA Fnatica Martin "Rekkles" Larsson potpisao je novi trogodišnji ugovor te bi trebao ostati u timu sve do 2020. Rekkles je tako odlučio ostati vjeran organizaciji za koju je potpisao sa samo 16 godina, a brojni fanovi željno su iščekivali trenutak kada će jedan od najtalentiranijih mladih igrača moći službeno nastupiti za Fnatic. To se bilo dogodilo 22. studenog 2013.

Rekkles i Fnatic su fenomenalno odigrali prošlu sezonu, a Rekkles je proglašen i najboljim igračem. Međutim, u doigravanju su doživjeli poraz od Misfitsa. Mjesto na World Championshipu osigurali su glatkom pobjedom protiv ekipe H2K. 
 
Worlds nije dobro počeo za Fnatic. Otvorili su s četiri poraza, a za jedan poraz kriv je i sam Rekkles koji je prerano pokušao završiti partiju. No kao i bezbroj puta dosad, Fnatic se uspio vratiti s tri pobjede te su tako postali prvi tim u povijesti koji je nakon 0:4 prošao u četvrtfinale World Championshipa.
 
Rekkles je jedan od najboljih igrača današnjice, uvijek samouvjeren, mehanički izvrstan i bez obzira na godine ima pregršt iskustva s najvećih pozornica. Od tog studenog 2013. igrao je još u dva tima, Allianceu, a zatim i Elementsu, da bi se u svibnju 2015. vratio u Fnatic. I sam je priznao kako je odlazak bila velika pogreška koji više ne planira ponoviti.
 
Rekkles i Fnatic su kroz vrijeme postali sinonimi. On je igrač oko kojeg se slaže postava i vrti cijela igra ekipe. Kada igra Rekkles, igra i Fnatic. 
 
 

Pročitajte više