REMEK-DJELOM UŠUTKAO BEOGRAD Nanizao pet zvezdaša pa zakucao u rašlje

Screenshot: Youtube

JONATHAN CAFU, desno krilo Ludogoreca, na uzvratu 3. pretkola Lige prvaka kod Crvene Zvezde napravio je podvig majstorskim veleslalomom kojim je prošao pola momčadi srpskog prvaka i golčinom pod prečku.

Le Tallec, Donald, Rendulić, Ibanez i Phibel mogli su samo gledati brazilskog majstora dok ih je driblingom prelazio poput čunjeva i pretrčavao tako da su izgledali nepokretni, kada je na 40 metara od gola uzeo loptu, nakon čega je fantastični pohod okrunio na najljepši način - loptu koju je do tada milovao oko ukipljenih zvezdaša, raspalio je u rašlje i to u bliži kut golmana Kahrimana.

Uzavrela Marakana, na kojoj je oko 45 tisuća navijača još slavilo vodstvo Zvezde 1:0 od samo sedam minuta ranije, u trenu se ugasila. Cafu je tako napravio dvostruku korist; zabio je jedan od najljepših golova u bogatoj povijesti kultnog stadiona, a to je uradio u najboljem trenutku za njegovu momčad, koja je nakon nepovoljnog rezultata iz prve utakmice (2:2), na uzvratu pred napaljenim protivničkim navijačima gubila.
 
Na kraju je Ludogorec pobijedio 4:2 nakon produžetaka i prošao u doigravanje za Ligu prvaka, a Zvezdu poslao u play-off za Europa Ligu.

Pročitajte više