psg

RENNES - PSG 2:0 Debakl Messija, Neymara i Mbappea. Nisu imali udarac u okvir

Foto: Guliver Image

PSG je u susretu 9. kola francuskog prvenstva iznenađujuće izgubio u gostima kod Rennesa 2:0, što mu je prvi poraz u ovoj sezoni.

Mauricio Pochettino je kod, do ove utakmice, 15. momčadi prvenstva došao s najjačim mogućim sastavom, a od prve minute su na terenu bili i Neymar i Mbappe i Lionel Messi. PSG je dominirao u prvom poluvremenu i stalno bio ispred šesnaesterca, a Messi je u 31. minuti iz slobodnog udarca zatresao gredu.

I kad su gosti u završnici prvog dijela opasno stisnuli i izgledalo je da je pitanje vremena kad će povesti, Rennes je u 44. minuti zabio. Domaćini su pobjegli u kontru, a Sulemana je savršenom loptom našao Labordea koji ju je zakucao u gol za 1:0.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PRVI GOL RENNESA

Rennes je povećao svoju prednost čim je krenuo s centra. Nakon duge akcije Laborde je odlično ubacio s desne strane, Terrier sa sobom povukao čitavu obranu PSG-a i omogućio Flavienu Taitu da natrči iz drugog plana i rutinski zabije za 2:0.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ DRUGI GOL RENNESA

Kylian Mbappe je u 69. minuti zabio za 2:1, ali je gol poništen zbog zaleđa, da bi dvije minute kasnije u dobroj šansi pucao pokraj gola. U 74. je Messijev slobodnjak prozujao kraj gola i to je bilo sve što je PSG odigrao. Koliko su bili nekonkretni dovoljno govori podatak da od 12 udaraca na gol Rennesa nijedan nije išao u okvir.

Pročitajte više