Reprezentativci doputovali u Tallinn, navijači doživjeli prometnu nesreću

HRVATSKA nogometna reprezentacija stigla je u ponedjeljak u glavni grad Estonije Tallinn, gdje će u srijedu igrati kvalifikacijski susret za EP 2004. Vatreni navijači koji su putovali autobusom u Tallinn doživjeli su lakšu prometnu nesreću.

Naši reprezentativci već su odradili trening u Tallinnu, na kojem nije bilo Ivice Olića i dade Prše. Oni su trenirali posebno, sa strane trčkarajući. Napadački dvojac bez obzira na sve trebao bi započeti utakmicu.

Dado Pršo bit će na poštedi sve do utakmice, kako bi bio potpuno spreman dati sve od sebe kada čuje zvižduk suca.

Njegovo koljeno u dobrom je stanju, naspram lista Ivice Olića. Desni list još uvijek ga boli, unatoč stalnim masažama i bandaži.

I Tomislav Marić osjeća se bolje, pa je Barić zadovoljan i nada se kako će moći odigrati bar jedno poluvrijeme ako ne i cijeli susret.

U Tallinnu već ima i hrvatskih navijača, no neki će stići kasnije nego što su planirali.

Na putu prema Estoniji, 40 km od granice Poljske i Slovačke, autobus s 30-ak Bad Blue Boysa doživio je prometnu nesreću.

Autobusu se na cesti ispriječio tegljač koji se želio polukružno okrenuti. Vozač autobusa imao je dvije opcije: ili se zaletjeti u tegljač ili u jarak. Odlučio se za jarak.

Autobus je doživio totalku, promet na cesti bio je dva sata prekinut, no srećom navijači nisu teže ozlijeđeni. Neki imaju masnice i ogrebotine.

Zahvaljujući Hrvatskome nogometnom savezu (HNS) i veleposlanstvu RH u Poljskoj svi navijači su zbrinuti i smješteni, a tijekom dana će biti autobusom prevezeni na utakmicu u Tallin.

Pročitajte više