Ribery i Govou: Nismo kupovali ljubav od maloljetne Marokanke!

FRANCUSKI nogometni savez u kratkom je priopćenju naveo da dvojicu reprezentativaca, Francka Riberyja i Sidneya Govoua, u trenutnoj fazi istrage o slučaju maloljetne prostitutke u jednome elitnom pariškom noćnom klubu treba svrstati pod kategoriju "pretpostavke nevinosti".

Odvjetnici dvojice poznatih nogometaša i članova Tricolora tvrde da su Ribery i Govou već dali svoje izjave policiji u vezi s tim slučajem, a izvor blizak istrazi tvrdi da će policija ispititati još jednog nogometaša.

Francuski mediji pisali su ovih dana da su dvojica popularnih reprezentativaca bila klijenti mondenog noćnog kluba u Champs-Elyseesu, u koji su navodno ulazile escort djevojke. Obojica su svjedočila o slučaju jedne prostitutke koja je bila maloljetna u razdoblju koje je obuhvaćeno istragom.

Riberyjeva odvjetnica Sophie Bottai još ranije je objasnila na koji je način slučaj povezan s njezinim klijentom.

"Moj je klijent, kao i još jedan drugi francuski reprezentativac, dao iskaz kao svjedok u policijskoj istrazi. Tu za njega afera završava. Ni za što ga se ne tereti", objasnila je Riberyjeva zastupnica.

Francuski nogometni savez FFF očitovao se kratkim priopćenjem u kojem, između ostalog, stoji:

"FFF želi dati do znanja da u ovome trenutku vjeruje u pretpostavku nevinosti naših reprezentativaca te izražava nadu da će ovaj slučaj rasvijetliti i riješiti ovlaštena istražna tijela. FFF ne posjeduje uvid u službeni dokument ovog slučaja i neće davati nikakve daljnje komentare o slučaju do okončanja istražnog postupka", stoji u priopćenju.

Zanimljivo je spomenuti da će se u srijedu na Allianz Areni u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka sastati Bayern i Lyon, klubovi čiji su članovi Ribery i Govou, koji bi se, dakle, mogli sučeliti na terenu.

Pročitajte više