Richarlisona naljutile glasine oko Conteovog otkaza: Ne prihvaćam te vaše laži

Foto: EPA

BRAZILSKI napadač Richarlison demantirao je pisanje britanskih medija kako je bio "vođa pobune" protiv talijanskog stručnjaka Antonia Contea koji je ovoga tjedna dobio otkaz u redovima Tottenhama. "Ne prihvaćam kada govorite laži o meni. Uvijek sam imao puno poštovanja prema Conteu," napisao je 25-godišnji brazilski napadač na društvenim mrežama.

"Nisam bio vođa pobune protiv njega, bilo je upravo suprotno. Žao mi je što nisam pružio onoliko koliko je očekivao od mene i nisam učinio dovoljno da on ostane," dodao je.

Richarlison napadnut da je dao ultimatum

Richarlison, koji je stigao među Spurse u srpnju prošle godine iz Evertona, u medijima je optužen kako je dao klubu ultimatum da otpusti talijanskog stručnjaka. "Puno mi je pomogao i kad god smo imali problem, rješavali smo ga razgovorom i profesionalnošću, a to on može i potvrditi", poručio je Brazilac.

Tottenham se ovog tjedna razišao s Conteom koji je nakon remija (3:3) protiv Southamptona oštro kritizirao igrače, ali i vodstvo kluba. Tottenham je četvrti na tablici Premier lige i u ponedjeljak igra protiv Evertona.

Pročitajte više