Rijeka dovela iskusnog HNL igrača

Foto: HNK Rijeka

BRUNO GODA je novi igrač Rijeke, u koju je došao kao slobodan igrač nakon što je pet godina igrao za Slaven Belupo. "Hvala na dobrodošlici i pozdrav svim navijačima Rijeke. I prije sam znao da je Rijeka veliki klub, sad kad sam imao priliku obići stadion i kamp drago mi je što sam ovdje", rekao je 24-godišnji lijevi bočni za službenu stranicu Rijeke.

Goda je potpisao ugovor na dvije i pol godine. "Stigao sam u Rijeku jer smatram da je Rijeka dobar korak u mojoj karijeri i da će to biti dobra priča i za mene i za klub. Imam dosta iskustva u HNL-u i mislim da mogu donijeti iskustvo i energiju ekipi", smatra Goda.

"HNL je dosta zanimljiv. Tablica nije kakva je bila prijašnjih godina. Drago mi je što su se neki klubovi podignuli. Sada sam ovdje i vjerujem da ćemo vratiti Rijeku kamo pripada", dodao je Goda istaknuvši kako se najbolje osjeća na lijevom boku te je otkrio da mu je najdraži igrač Sergio Ramos.

Još jedan bivši igrač Slaven Belupa

Podsjetimo, Goda je drugi bivši igrač Slaven Belupa koji je u kratkom roku došao u Rijeku. Početkom studenog isto je napravio Bruno Bogojević, kojem je također ljetos istekao ugovor s koprivničkim prvoligašem.

Rijeka se nalazi na osmom mjestu SuperSport HNL-a. U prvom, razočaravajućem dijelu sezone klub je promijenio dva trenera. Momčad su na početku vodili Fausto Budicin i Dragan Tadić, nakon čije je smjene došao Talijan Serse Cosmi. Međutim, i on je otišao nakon poraza od Dinama (7:2).

Pročitajte više