RIJEKA PREDSTAVILA BOŽINOVA "Prije ću krepati nego molati"

Foto: NK Rijeka 

VALERI BOŽINOV (31) danas je i službeno predstavljen kao Rijekin napadač. Bugarin je u riječki klub pristigao sa statusom slobodnog igrača te je potpisao šestomjesečni ugovor s opcijom dvogodišnjeg produljenja. 
"Hvala Rijeci što mi je pružila ruku i dala priliku da uživam u nogometu. Hvala predsjedniku Damiru Miškoviću i svima u klubu te treneru Matjažu Keku. Hvala svima, presretan sam i jako sam zadovoljan", izjavio je Valeri Božinov koncem potpisivanja ugovora uz naglasak kako gaji šampionske ambicije. 
 
"Ostavit ću srce na terenu kako bismo i u tekućoj sezoni osvojili barm jednu titulu. Neka to bude barem hrvatski kup jer će obrana prvenstvene titule biti veliki izazov. Ipak smo mi Rijeka i stoga se u svakoj utakmici moramo boriti do kraja. Moramo napraviti sve što je u našoj moći kako bismo osvojili barem jednu titulu."
 
Bivši robusni centarfor Parme, Juventusa, Manchester Cityja, Sportinga, Fiorentine i Partizana s Rijekom je u Portugalu odradio djelomične pripreme za predstojeću proljetnu sezonu hrvatskog prvenstva. 
 
"Hvala ekipi i suigračima koji su me od prvog dana prihvatili i bili prema meni jako korektni. Odnos je fenomenalan i hvala im na tome. Vjerujem da ćemo se što prije uigrati i da svi damo maksimum na travnjaku", rekao je bivši bugarski reprezentativac bogate internacionalne karijere i pri kraju euforično obećao:
 
"Vidio sam natpis navijača koji kaže: 'Krepat, ma ne molat!' I ja ću isto prije krepati nego molati. Ostavit ću srce na terenu. Čuo sam sve najbolje o navijačima i Armadi, odnosno da navijaju od prvog do zadnjeg trenutka. Naša je obaveza dati sve od sebe."
 

Pročitajte više