Robert Jarni počinje trenersku karijeru u Manchester Cityju?

BIVŠI hrvatski reprezentativac Robert Jarni mogao bi postati pomoćni trener u premierligašu Manchester Cityu. Naime, u Manchester Cityu sprema se smjena trenera, a jedan od glavnih kandidata za novog trenera je Gordon Strachan koji je već ranije najavio kako će mu u idućem poslu asistirati naš Robert Jarni.

Osim Strachana koji je na odmoru od veljače kada je napustio Southampton, jedan od kandidata za novog trenera Manchester Cityja je i Boltonov trener Sam Allardyce.

Sadašnjim trenerom Kevinom Keeganom, vodstvo Manchester Cityja nije zadovoljno. U prvih šest susreta nove sezone Premier lige City je osvojio 7 bodova od mogućih 18, a trenutno se nalazi na 11. mjestu. Ukupni rezultat bio je i gori prije posljednjeg kola u kojem su igrači Manchester Cityja ipak uspjeli doći do pobjede, koja neće pomoći Keeganu da ostane na mjestu trenera.

Još početkom godine Jarni je najavio kako će od iduće sezone vjerojatno biti pomoćnik Strachanu, ali u Leeds Unitedu. "U pregovorima sam sa Strachanom i nadam se da će se to ostvariti. Dužan sam tom čovjeku koji me htio dovesti u Coventry, ali je poziv iz madridskog Reala bio primamljiviji. Međutim, ostali smo u vezi i nije isključeno da ćemo zajedno krenuti i na Elland Roadu." – rekao je tada Jarni i dodao da prvo želi raditi nekoliko godina s nekim iskusnim trenerom, a tek zatim bi pokušao sam voditi momčad.

Sportske novosti uspjele su doći do Jarnija i zatražiti ga komentar.

"Istina je da postoji veza sa Strachanom, ali o konkretnim mogućim poslovima stvarno ništa ne znam", rekao je bivši hrvatski reprezentativac, koji je navodno angažirao profesora engleskog kako bi mu pomogao u svladavanju jezika.

Pročitajte više