Rogan: Tyson je otvorio mračnu komoru u svom umu. Strašan je

Foto: Profimedia

TEK NEŠTO više od dva mjeseca ostalo je do boksačkog meča između Jakea Paula, influensera koji je sve češće u ringu, i Mikea Tysona, legende ringa i bivšeg svjetskog prvaka. Tyson, danas 58-godišnjak, i 31 godinu mlađi Paul borit će se 20. srpnja u meču koji neće biti ekshibicijski i koji će se obojici upisivati pod profesionalni omjer.

UFC-ov komentator Joe Rogan oduševljen je onim što je vidio od Tysona na treninzima. "Mikeovo stanje uma prebacilo se na rat. Odrađivao je jedan intervju i netko mu je rekao da izgleda kao da je u 20-ima i pitao ga što točno radi. On mu je odgovorio: "Jedem sirovo meso. Da, jedem sirovo meso jer to je ono što ću jesti u borbi. Pojest ću ga, on je sirovo meso." Pomislio sam: "Isuse Kriste, on je ušao u takvo stanje uma, ušao je u 'mode' boga rata i to je još uvijek u njemu."

"Trenutačno je u raspoloženju divljaka. Da sam ja Jake Paul, usrao bih se u gaće. Uzmite Tysonovo iskustvo u obzir. Nekoć je doslovno uništavao druge ljude i nitko nije mogao stati ispred njega, a to je još uvijek u njegovim mislima. To je u njemu. Ta mračna komora nalazi se u njegovom umu i mislim da ju je otvorio. Pitanje je može li njegovo tijelo popratiti sve to? Ali on ulijeva strah kada uđe u ovakvo stanje."

Pročitajte više