Romano je sinoć napisao da je Tuchel na rubu otkaza. Noćas je otkrio novosti

Foto: EPA

BAYERN trese velika kriza. Nakon poraza kod lidera Bayer Leverkusena (3:0), kojim je aktualni prvak povećao zaostatak za jedinim konkurentom za naslov te izgubljene prve utakmice prve nokaut-runde Lige prvaka kod Lazija (1:0), u kojoj su gosti pali bez udarca na gol, slijedio je novi šok.

Bayern je izgubio i kod osrednjeg Bochuma (3:2) u Bundesligi za treći poraz zaredom. To mu se zadnji put dogodilo na proljeće 2015. Nezaustavljivi Leverkusen je opet pobijedio, pa Bayern sada, 12 kola prije kraja, za vodećom momčadi zaostaje čak 8 bodova. S obzirom na to da Leverkusen u seriji pobjeđuje, a Bayern jednako tako gubi, 12 kola prije kraja čini se kako ima malo šanse obraniti titulu.

Naravno, sve navedeno znači kako je Bayernov trener pod ogromnim pritiskom. Sinoć nakon utakmice je Fabrizio Romano, najpouzdaniji izvor iz vrhunskog nogometa, napisao: "U tijeku su konzultacije čelnika Bayerna. Tuchelov posao je upitan. Direktori i predsjednik kluba odlučuju o trenerovoj budućnosti." Oko ponoći je Romano donio nove vijesti: "Nakon sastanka klupske vrhuške Bayern je odlučio nastaviti s Tuchelom."

Naravno, Tuchel mora sada u seriji pobjeđivati ako želi zadržati posao, a čekaju ga prilično izazovne utakmice. Derbi s Leipzigom u Bundesligi te uzvrat u Ligi prvaka protiv Lazija. 

Pročitajte više